Veszélyben a jogállamiság fellegvára – Putyin aljas támadása a Szójalátte diaszpóra ellen

Figyelem! Szatíra következik. Megtörtént az, amire senki nem számított. Putyin Pártfőtitkár Elvtárs tankjai és a Nyugati média egymásba kapaszkodva megszülte a hazátlan Szójalátte diaszpóra új otthonát: Ukrajnát!

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Mint egy kincses térkép gyermeki örömmel való felfedezése, úgy robbant a liberáltak műhús sejtekből felépített szivárványos agyába az orosz-ukrán konfliktus, és ezzel együtt az Ígéret Földjének felfedezése. Sokan nem is tudták, hogy létezik. Pedig a hír igaz. Létezik. Ez nem Eldorádó. Ez maga a valóság. Igen, Ukrajna létezik. A legnyugatibb keleti ország, a demokrácia és a magaskultúra ázsiai helytartója valóban itt áll a maga mezítelen valóságában. A szexuális és nemzeti kisebbségek védelmezője, a maffia és a szervkereskedők legnagyobb rémálma, ahol nagyítóval kell keresni a korrupciót és a nácikat. Ide svédek járnak a szociális háló sikerének titkait ellesni, emberjogi szervezetek adják egymásnak a kilincset, mert mindenki csodájára jár az ukrán törvények és alkotmány egyedülálló zseniális humánumának. Ez az ország a szivárványos családok meleg kuckója, a transzvesztiták mekkája, itt még a népirtás is humanitárius. Mindenkinek van egy kellemes emléke Ukrajnáról, egy felejthetetlen kijevi nyaralás, egy kalasnyikov vásárlás csomagtartóból, helyszűkében jópénzen eladott fél tüdő, de ha más nem akkor az első doboz priluki. Mindenki egy ilyen féltő, szerető, gondoskodó otthonra vágyik. És most a világ megtudta, hogy van ilyen.

Az őrült szovjet diktátor lerohanta ezt a földi paradicsomot. Erre semmilyen mentség nincs. A borzasztó képek láttán mindenkiben könyékig hatódott az ukrán nép emberfeletti küzdelmén. Dávid és Góliát harca mindenkiben felébresztette az emberi együttérzést, de elsősorban azt, hogy mindenki egy kicsit ukrán. Ukránnak lenni nem csak csodálatos, de külön büszkeség most. És igen. Már tudjuk, hogy van egy nemzet, amitől nem, hogy epét hányunk, de teljesen azonosulni tudunk vele és zászlaját szívünkre tűzzük. Ha tehetnénk, már most azonnal odaköltöznénk. Netfilx előfizetéssel, elektromos rollerekkel és bambusszívószálakkal segítünk most a bajba jutottakon. Mind a 93 gendernek biztosítunk tampont és laktózmentes kókusztejet. Együtt győzni fogunk. Fentről a Kígyó-sziget hősei figyelnek minket és Kijev Szelleme sasként őrködik felettünk. Együtt sírunk és nevetünk a nem-náci Azov zászlóalj rettenthetetlen katonáival. Semmi sem lehetetlen, amíg ott a remény a szemünkben. A vérgőzös, poszt-covid traumás, elszigetelődött 150 centis, rommá botoxolt Leviatán hiába ostromolja a mennyország kapuját.
Rajtunk nem vehet erőt.

Love is love.
R. L.

Beismeréssel frissítve: Ukrajna biológiai- és atomfegyver fejlesztésével is kísérletezett

A háború miatt sokan megfeledkeztek “szegény Ukrajna” magyarellenes tetteiről – Íme egy kis emlékeztető

(Facebook nyomán Szent Korona Rádió)