A HVIM nőnapi köszöntése az ukrán nagykövet asszonyságnak: ne gyűlölködjön, mert egyre rondább

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Vezérkara alábbi levelében szeretné köszönteni a nemzetközi nőnap alkalmából Ljubov Vaszilivna Nepop nagykövet asszonyságot, aki eddig a vizet különösebben nem zavarva, nagyobb megszakításokkal ugyan, de 1997 óta tevékenykedik budapesti ukrán nagykövetség kötelékében. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Tisztelt Nagykövet Asszonyság!

Clara Zetkin, a Szovjetunióban elhunyt szélsőbaloldali német feminista által 1911-ben megálmodott nemzetközi nőnap alkalmából minden évben egy napra, március 8-án biztosan a női nemre irányul a világ figyelme. Mivel ez a kommunista “ünnep” számunkra jelentéktelen, a világban mégis némi orientáló erővel bír, megragadjuk az alkalmat, hogy köszönetet mondjunk az elmúlt napokban kifejtett kártékony tevékenységéért.

Köszönjük, hogy minden követ megmozgat azért, hogy a háborús konfliktust Magyarországra, így a NATO-ra is kiterjessze, és az ukrajnai harcokat III. világháborúvá fejlessze! Teszi ezt úgy, hogy közben álságos módon a be nem avatkozásunkhoz kötődően rémisztget a konfliktus eszkalálódásával, kiszélesedésével. Köszönjük, hogy a világ dolgaiban tájékozatlanabb magyar embereket olyan propagandaszólamokkal kívánja megvezetni, hogy az oroszok nem fognak megállni az ukrán határnál!

Köszönjük a Political Capital március 4-i zártkörű konferenciáján elhangzott, a politikai vezetésnek címzett fenyegetését, miszerint „Stratégiai nyugalmatok csak a sírban lesz.” Köszönjük magyar emberekkel szemben megütött tisztességtelen hangot, a „nem szégyellik magukat?” szintű számonkérő kérdéseket.

Köszönjük a leckét, a kioktatást azzal kapcsolatosan, hogy kitől mit vásárolhatunk! A tanácsot, miszerint a Kelet EU-érett mintademokráciája azt szeretné, ha a legszélsőségesebb sovinizmus jegyében bélyegeznénk meg minden orosz embert: „Ne hívjanak meg orosz művészeket, ne nézzenek orosz filmeket!” Azt kéri tőlünk: „szakítsanak meg minden gazdasági együttműködést az agresszor állammal, szigeteljék el politikailag, zárják ki nemzetközi szervezeteikből, sport, kulturális, tudományos és üzleti köreikből.” Ennek mentén elvárja, „becsületbeli ügy”-nek tartja hogy a Ferencváros Torna Club futball csapata orosznak vélt oszét származású vezetőedzőjét, Sztanyiszlav Szalamovics Csercseszovot etnikai alapon lapátra tegyék.

A köszönetünk kifejezése mellett kérdéseink is lennének a Kelet demokratikus mintaállamának magyarországi képviselője felé. Az első kérdésünk személyes jellegű: Nincs Önnek férje, aki rendre tudná utasítani? A további kérdéseink messzebbre vezetnek: Hová lett az ukrán tárgyaló delegáció egyik tagja, név szerint Denyisz Kirejev? Elvitte a cica?

Denyisz Kirejev
Denyisz Kirejev

Kérjük, hogy a kollektív megbélyegzés helyett a nagypolitika eseményeibe beleszólni képtelen, így a mostani helyzetben ártatlannak tekinthető emberekkel kapcsolatban inkább a keresztnevének (Ljubov = szeretet) szellemében nyilvánuljon meg! A nemzetközi nőnap alkalmából végül szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy ne feledje: a gyűlölet árt a szépségnek és egy nő legnagyobb bűne, ha ronda. Az Ön bűne pedig láthatólag nem csekély, sőt egyre csak növekszik.

P.S.: Támogatjuk Csecsenföld Európai Uniós integrációs törekvéseit, Ukrajnáéval ellentétben.

Kelt: Harcálláspontunkon, az Úr 2022. éve március havának 8. napján, a nemzetközi nők “ünnepén”

A Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom Vezérkara

(Szent Korona Rádió)