Egyre nagyobb a káosz Ukrajnában: politikai tisztogatás vette kezdetét, újabb politikus lett “hazaáruló”

Ukrajnában politikai tisztogatást végeznek az ellenzék tagjai között: újabb képviselőt vádolnak hazaárulással. Előtte egy magyarbarát politikust hallgattak ki nagy szigorral és erőszakkal, pitiáner indokkal.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Mi is átvettük a hírt kérdőjelesen, hogy az ukrán elnök, a CIA-báb Zelenszkij elhagyta Ukrajnát. Ezt a hírt megerősítette akkor Ilja Kiva parlamenti képviselő is videójában, ám állítják, hogy ez nem igaz, fake news. Most a hírt megerősítő politikust hazaárulással vádolják, és fenyegetik, hogy hiába menekült el az országból, körözni fogják, kiadni Ukrajnának és lefolytatják az “eljárást” (értsd: őt is likvidálják ugyanolyan “Eu-konform” eljárás keretében, mint a tárgyaló delegációjuk egyik tagjára, akit nemes egyszerűséggel főbe lőttek mindenféle komoly eljárás nélkül.)

Az, hogy ilyen nagyszámú “hazaáruló” van Ukrajnában a vezető politikusok között, az is mutatja, hogy az ország korántsem olyan egységes, mint ahogy a nyugati média mutatja. Az oroszpártiság a legmagasabb körökig ér, hiszen nagyszámú orosz ajkú lakosság él az országban…

Korábban írtuk:

Orosz forrásból értesültünk, hogy Ukrajna miniszterelnöke, Volodymyr Zelensky bátor kiállásának vége szakadt. Az információk szerint a kormányfő már a lengyelországi amerikai nagykövetségen tartózkodik. A közölteket több helyen is megerősítették, azonban bizonyítékot még senki sem tett közzé hollétét illetően.

Akárhol is legyen a humoristából lett CIA-báb kormányfő, emberei jócskán felforgatják azt a kicsi ukrán jogállamiságot is, ami eddig volt az országban, ugyanis mondvacsinált indokokkal hallgatnak ki, likvidálnak ellenzéki politikusokat. Ahogyan azt láthattuk a békedelegáció egyik tagja kapcsán is, akit egyszerűen kivégeztek, mindenféle tárgyalás és bizonyítási eljárás nélkül. Igazán EU-ba illő ez eljárásrend.

A magyar felmenőkkel rendelkező Nesztor Sufricset például azért fogták el, mert fotókat akart készíteni az egyik kijevi blokkposztról, és engedély nélküli fegyvereket találtak az autójában, holott egy héttel ezelőtt több tízezer fegyvert osztottak ki az ukrán lakosságnak ellenőrizetlenül, nyilván engedélykötelezettség nélkül.

Értetlenül állunk azelőtt, miért kellet Sufrics szemét körbetekerni

A magyarbarát ellenzéki politikust megalázóan és erőszakosan hallgatta ki az SZBU, lökdösték, szorongatták, valamint még a szemét is körbetekerték, hogy ne lásson semmit, és azzal vádolják, hogy diverzáns akciót próbált végrehajtani és ukrán pozíciókat akart kiadni az oroszoknak.

Sufrics onnan lehet ismerős, hogy tavaly magyar nyelven szólt be a Zelensky kormánynak a magyarokkal kapcsolatos ügyek alkalmatlan intézése miatt.

A Fidesz nyíltan az ukrán háborús propagandát tolja, még fizetett hirdetésben is

Ne hagyatkozz a nyugati híradásokra! Mit mondanak például a csecsenek? (frissítve: 2022.03.05.17:15)

(Szent Korona Rádió)