Van ahol már fellépnek: Wyoming nem támogatja a gendertanulmányokat

Wyoming állam szenátusán is átment az a javaslat, amely szerint a jövőben nem fogja támogatni az állam a gender tanulmányokat az egyetemen.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A wyomingi szenátus az Egyesült Államokban 16:14 arányban megszavazta a Wyomingi Egyetemen található Gender Studies program finanszírozásnak megszüntetését egy költségvetési módosítással – olvasható a V4NA hírügynökség cikkében.

A módosítási javaslatot Cheri Steinmetz Lingle Republikánus párti szenátor adta be, aki a Wyomingi Egyetem kurzuskínálatát vizsgálta, és úgy vélte, hogy a gendertanulmányok kurzuson a diákok szélsőséges témákról tanulnak.

,,Ez az egyik, ami miatt nem tudtam aludni, mert mint az egyik olyan ember, aki az egyetemre érkező közpénzekért felelős, úgy éreztem, hogy ez olyan, amivel a választóink nem értenének egyet. Aki azt hiszi, hogy ez nem igaz, az pedig elmehet bármelyik választóhoz, és kérdezze meg, hogy mit gondol erről”

– tette hozzá a szenátor.

Charles Scott szintén Republikánus párti szenátor pedig ezt mondta az üggyel kapcsolatban:

,,Egy rendkívül elfogult, ideológiailag vezérelt oktatást támogatott az állam, amelynek nem látom semmiféle tudományos legitimitását.”

Stop LMBTQP-propaganda – Az Egyetemi Ellenállás üzenete az ELTE-nek

Egyetemi Ellenállás: Milyen tanulság vonható le az LMBTQP lobbi nyugati térnyeréséből?

(Magyar Nemzet nyomán Szent Korona Rádió)