Azerbajdzsánban nem tűrik az LMBTQP erőszakos nyomulását

Avaz Hafizli LMBTQP újságírót és aktivistát megcsonkították és megölték Azerbajdzsánban, majd pedig saját unokatestvérét tartóztatták le a becsületgyilkosságért.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Hafizli a Kanal 13 hírcsatorna újságírója volt, mindezek mellett pedig LMBTQP aktivista. A kormányt többször is felszólította LMBTQP lobbista fellépéseire. A helyi média információit a főügyészség és a belügyminisztérium közös közleményben erősítette meg, hogy kedden (február 22-én) 16 óra körül meggyilkolták.

A nemi szerveit levágták és lefejezték.

Mivel a rendőrség nem volt hajlandó  egy ilyen ember testéhez nyúlni, egy szőnyegbe csavarták, és egy “szemetes kocsival” szállították a hullaházba.

Unokatestvére, Amrulla Gulalijev beismerte a gyilkosságot, amiért később őrizetbe is vették a becsületgyilkosságot elkövetett férfit. Hafizli aberráltsága miatt megsértette a család becsületét, így az egyik családtagnak meg kellett őt ölnie.

A már korábban kitagadott férfit éppen ezért az “ismeretlenek temetőjében” fogják eltemetni.

Egy barátja szerint Hafizli mindent megtett az LMBTQP jogokért, például olyan eset is történt, hogy saját maga szervezte meg egy transz szexmunkás temetését, akit szintén becsületgyilkosságból 11 késszúrással megöltek.

Hafizli barátai és helyi aktivisták a hatóságokat hibáztatják a deviáns haláláért. Az egész helyi homoszexuális közösség most pánikban van, mert a nyugati devianciával ellentétben nem hogy felháborodást, sokkal inkább elismerést váltott ki a családja becsületéért gyilkoló férfi mind a médiában, mind pedig a politikusok körében.

Egyre nagyobb elmebetegségeket sulykol a német LMBTQP a Vatikánra, a Pápa egyházszakadástól tart

Nemi erőszak miatt vették őrizetbe az államilag támogatott francia LMBTQP szervezet alapítóját

(Elemi nyomán Szent Korona Rádió)