Hiába akadályozta Izrael, önállóan képes hadianyagot gyártani a Hezbollah

Hassan Nasrallah a libanoni ellenállási mozgalom vezetője, egy nyilvános beszédében kijelentette, bármennyire is próbálja őket akadályozni az elnyomó Izrael, már mindenkitől függetlenül képesek haditechnológiák előállítására.

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

A libanoni szervezet képes modern rakétákat előállítani. Egy ideje pedig drónokat is gyártanak és akár megrendelésre is készítenek ilyen harci eszközöket.

Nasrallah a libanoni Al-Manar TV által közvetített beszédében azt is elmondta, hogy az izraeli rezsim hiába próbálta megakadályozni, hogy a Hezbollah számára küldött rakéták eljussanak Iránból, Szírián keresztül Libanonba, hiszen a szervezet több ezer modern haditechnikai eszközhöz jutott hozzá.

Beszédében elmondta, hogy iráni mérnökök segítenek nekik Libanonban a rakétáik fejlesztésében. Most már arra is képesek, hogy a hazai gyártmányú rakétáikat precíziós csapásmérő eszközökké alakítsák át.

Hasonló sikereket értek el a harci és felderítő drónok fejlesztése terén. Az izraeli hadsereg is elismerte azt, hogy az utóbbi hónapokban több libanoni drónt lőttek le, melyek a határ mentén gyűjtöttek információt az izraeli csapatok mozgásáról.

Az ENSZ felszólította Izraelt!

Épületek rombolásával és fiatal fiúk megölésével próbálja megfélemlíteni Izrael a palesztinokat

Az utolsó interjú a mártír Szulejmánival a cionista rezsimmel szembeni harcról

(Orientalista – Szent Korona Rádió)