Dr. Gaudi-Nagy Tamás: A kitörés hőseinek igaza és becsülete örök

A Kitörés 60 Emlék- és Teljesítménytúra idén is megrendezésre került, melyen a Nemzeti Jogvédő Szolgálat tagjai is jelen voltak. Alább dr. Gaudi-Nagy Tamás február 12-én kelt írását közöljük.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

“Ma este a budai várból 2500 fő indult el a Kitörés 60 emléktúrán, ezáltal is tisztelegve az 1945. február 11-i kitörés magyar és német hősei előtt. A Bécsi kapunál 23 antifa szánalmas erőlködéssel nácizva provokált és a “felszabadító” Vörös Hadsereget dicsőítette vörös csillagos zászlóval. A gyalázatos tiltott önkényuralmi jelkép miatti feljelentés nem maradt el. A túrázva emlékezők nem ültek fel a hazug provokációnak, odavágás nélkül, a hős elődökhöz méltó fegyelmezettséggel bizonyították a védők igazát és erejét. Büszke vagyok rá, hogy a helyszínen nemzeti jogvédő biztosítást adhattam ehhez a hiánypótló emléktúrához. Köszönet a szervezőknek, a résztvevőknek és a korrekt biztosítást adó rendőröknek.

Hat évvel ezelőtti írásommal tisztelgek a Becsület napjának hősei előtt:

1945. február 11-én este 8 körül 71 éve törtek ki a bolsevik támadók ellen védekező, Budai Várba szorult magyar és német csapatok. A közel 40 ezer harcosból kevesebb mint ezer jutott ki élve az ostromgyűrűből, a többiek hősi halált haltak vagy fogságba estek, ami a közeli halál esélyével volt egyenlő. Február 12-én reggelre nagyjából 16 ezer katona jutott ki a város környéki hegyekbe. A Vörös Hadsereg kegyetlen embervadászatot rendezett soraikban. De nem adták fel, ahogy mi sem fogjuk feladni a honvédő küzdelmet!

Most már megkerülhetetlen, hogy végre helyükre kerüljenek a magyar történelmi emlékezetben és méltóképpen emlékezzen rájuk az ország, amelyért életüket adták!

Honfitársi üdvözlettel:

dr. Gaudi-Nagy Tamás ügyvéd,

a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (www.njsz.hu) ügyvezetője”

 

Minden vészen át: Novák Előd és a HVIM-Farkasok köteléke idén is teljesítette a Kitörés túrát

A jog mérlege igazságtalanul billen a baloldal felé – A Dr. Gaudi-Nagy Tamás által képviselt ügyekről

(Nemzeti Jogvédő Szolgálat nyomán Szent Korona Rádió)