Nem tudta megkülönböztetni a virtuális teret a valóságtól, kiirtotta a családját

Agyonlőtte édesanyját és testvéreit egy 14 éves súlyos játékfüggő fiú, miután videójáték-függősége komoly pszichológiai problémákat okozott neki, és azt hitte a valóságban is újraélednek az áldozatok.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A pakisztáni Lahore-ban élő Zain Ali családtagjainak élettelen testére a bejárónő talált rá otthonukban.

A 14 éves tinédzser, Zain Ali maga lőtte agyon édesanyját, a fiútestvérét, valamint két lánytestvérét, miután egy lövöldözős, online videójáték megszállottjává vált, ami komoly pszichológiai problémákat okozott neki.

Zain a 45 éves édesanyja, Nahid Mubarak fegyverét használta a vérontáshoz. Először vele végzett a fiú, majd a 14 éves lánytestvére, Fatima következett. Később végzett 10 éves húgával, Jannat-tel és a 22 éves bátyjával, Taimur-ral.

Miután végzett családjával elhagyta a házat, hogy megszabaduljon a fegyvertől, bedobta azt egy csatornába. Ezután visszatért a házba és lefeküdt aludni.

A holttestekre a reggel megérkező bejárónő talált rá, ő értesítette a rendőröket. A tinédzser először alvást színlelt és megpróbálta elhitetni a rendőrökkel, hogy nem tudja mi történt.

Később azonban megtört és beismerte a gyilkosságokat. A rendőrségi jelentés szerint a fiú súlyos pszichológiai problémákkal küzd. A gyilkosság elkövetésekor kóros elmeállapotban szenvedett, nem tudta külön választani a játékot a valóságtól. Azt hitte, hogy a játékhoz hasonlóan az a küldetése, hogy megölje a családtagokat, akik majd mind felébrednek, miután sikerült teljesítenie a küldetését. Csakúgy, mint a játékban, melynek rabja volt.

Hogyan teszi perverzzé és áldozattá a gyerekeinket a digitális, virtuális világ?

Megerőszakolták (?) a Metaverzumban!

(Tények nyomán Szent Korona Rádió)