Buzilobbit támogat a pápa? Vagy csak megint kiforgatták a szavait?

Ferenc pápa személye nagy vitákat kavar a katolikusok körében. Sokan hamis pápának tartják, mások minden személyes kijelentését tévedhetetlennek tekintik. A liberális sajtóban legutóbbi kijelentései miatt ismételten mint a homoszexuálisok védőjét mutogatják. De mi az igazság? 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Kétségtelen, hogy számos alkalommal tesz a regnáló pápa kétértelmű, vagy nehezen értelmezhető kijelentéseket, melyek mind összezavarják a híveket, mind támadási felületet biztosítanak a balliberális médiának. Az sem kérdéses, hogy számos esetben – főleg magánvéleménye kifejtése során – Ferenc inkább a liberalizmusba hajló kifejezőmódot használ, ez főleg a migrációs válsággal kapcsolatos megnyilatkozásainál vehető észre.

Ferenc Pápa legutóbbi megnyilatkozásában érintette a homoszexualitás témakörét is, melyet a balliberális sajtó a következő címmel közzé is tett, mintha a pápa azt sugallná, hogy a deviáns nemi vágyak megélése teljesen normális: “Ferenc pápa arra szólította fel a keresztény szülőket, hogy támogassák a meleg gyerekeiket”. A fentebbi cím az alábbi kijelentés alapján született meg:

“A sokféle betegséggel küzdő gyerekek; a megbetegedő gyerekek, az állandó betegséggel küzdő gyerekek: mennyi fájdalom van az életükben és szüleik életében! Azok a szülők, akik eltérő szexuális orientációval találkoznak gyermekeikben; hogyan kezeljék ezt, hogyan kísérjék gyermekeiket úgy, hogy ne rejtőzzenek elítélő magatartásba? Azok a szülők, akik látják gyermekeiket elmenni, meghalni, betegség miatt, de vannak olyan gyerekek is – ami még szomorúbb, mindennap olvashatunk róluk az újságban –, akik valami ostobaságot csinálnak, és autóbalesetben végzik.”

Láthatjuk, hogy ismételten egy több szempontból értelmezhető kijelentésről van szó. Ugyanakkor ha tüzetesebben megvizsgáljuk a szöveget, azt is láthatjuk, hogy nem a homoszexualitás kiélésére és annak ösztönszerű követésére, megváltoztathatatlan voltára utal nagy valószínűséggel, hanem pontosan arra, hogy egy szerető családi közegben könnyebben győzi le az ember a hibáit, mint egy olyanban, ahol ellenségesen fordulnak a fiatal felé. A szerető családi közeg a démonokkal való megküzdésnek az alapja, és a normalitáshoz való visszatérésnek a kezdete.

Most komolyan támogatja Ferenc pápa a homokosok “családhoz való jogát”?

Joggal háborodott fel Ferenc pápa a keresztény kultúrához tartozó szavak EU általi betiltásának kísérletén

(Szent Korona Rádió)