Mi Hazánk: hozzanak létre egy külön szervezetet a végrehajtók eddigi tevékenységének ellenőrzésére!

A Mi Hazánk Mozgalom közel két éve foglalkozik a végrehajtó maffiával, aminek következtében több végrehajtó – köztük a kar elnöke is – előzetes letartóztatásba került. De nem elégszünk meg ennyivel, mivel a végrehajtási eljárások és ezzel párhuzamosan a jogtalan cselekmények ugyanúgy folynak tovább! – írják, alább folytatódik a közlemény.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Ennek megállítása érdekében a Mi Hazánk már benyújtott egy országgyűlési határozati javaslatot a végrehajtások felfüggesztése érdekében, amelyről azonban még nem született döntés. Közben több olyan jogsérelemről szereztünk tudomást, amelyeket végrehajtók követtek el és ezek felgöngyölítésére mielőbb megoldás kell! Ezen kívül a vagyonkimentések megelőzéséről is gondoskodni kell a büntetőügyben érintett végrehajtók esetében! Belegondolni is vérlázító, hogy az érintett végrehajtók esetleges szabadulások után, ott folytathatják tevékenységüket, ahol abbahagyták.

Ezért a Mi Hazánk azt kezdeményezi, hogy a kormány hozzon létre egy olyan független szervezetet, amely feltárja a végrehajtás alá vont személyek sérelmére elkövetett visszaéléseket! Ezen kívül teljeskörű vagyoni vizsgálatot kell lefolytatni az újonnan megválasztott végrehajtók esetében! Az eljárás alá vont személyeket pedig – amennyiben bűnösségük beigazolódik – örökre tiltsák el a végrehajtói tevékenység gyakorlásától! – követeli dr. Fiszter Zsuzsanna, a Mi Hazánk Mozgalom végrehajtási és hitelügyi szakpolitikusa, a párt országgyűlési képviselőjelöltje.

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

TL: Így buktattuk meg a végrehajtó maffiát