“Queer emberek” ügyeiért felelős kormánybiztost nevez ki az új német kormány

Az új német kormány bejelentette szerdán, hogy a “hátrányos nemi megkülönböztetés elleni küzdelem” jegyében kormánybiztost nevezett ki, aki a queer emberek ügyeiért lesz felelős. Ilyenre még nem volt példa az országban.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A 42 éves Sven Lehmann zöldpárti képviselőnek az lesz a feladata, hogy nemzeti akciótervet készítsen, amely alapján Németország “úttörővé válhat a diszkrimináció elleni küzdelemben” – közölte a német családügyi minisztérium.

Az Olaf Scholz kancellár vezette német szövetségi kormány – amely a szociáldemokraták, a balközép irányultságú Zöldek és a jobbközép irányultságú liberális Szabad Demokrata Párt (FDP) koalíciója – december 8-án lépett hivatalba. Scholz utána egy kongresszuson kijelentette: kormánya számára a haladás mellett a másik kulcsszó a tisztelet, el akarja érni, hogy mindenki megkapja a teljesítményéért, munkájáért járó tiszteletet, és hogy mindenki tiszteletben tartsa a mások életmódját, életfelfogását.

Mások életmódjának, életfelfogásának és döntésének tiszteletben tartása egyébként annyira fontos a globalista kormánykoalíciónak, hogy első döntéseik között vezették be az oltatlanok súlyos diszkriminálását, és tömegeket kényszerítenek oltásra. Ráadásul már terítéken a negyedik dózis.

Lehmann egyébként 2018 és 2021 között már volt az aberráltak szóvivője a pártja parlamenti frakciójában.

Üres templomok, LMBTQP-diktatúra, új “családmodellek”: egy pap beszámolója Norvégia hanyatlásáról

Ismét győzött az LMBTQP-lobbi: megszüntették a nemek szerinti mosdókat a chicagói iskolákban

(Magyar Jelen – Szent Korona Rádió)