16 hónapos kisbabát gyilkolt meg leszbikus “mostohaanyja”

Az erőteljes LMBTQP-lobbi hatására már hazánkban is számos deviáns jutott gyermekhez. Azzal ellentétben, hogy szerintük “ugyanaz a szeretet” ezen “családokban”, egyre több eset kerül napvilágra, melyek ezen állítást cáfolják. Most az “LMBTQP szeretetnek” újabb áldozatára derült fény, ezúttal egy alig másfél éves kislány életét ragadták el.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Anglia Keighley városában lakott a leszbikus párkapcsolatban lévő Frankie Smith és Savannah Brockhill, azonban nem csak kettesben éltek, mert Smith előző kapcsolatából származó 16 hónapos gyermeke, Star Hobson is velük tartózkodott. A kisbabát erőszakos “mostohaanyja”, Brockhill sokszor megverte – ami következtében zúzódások is keletkeztek testén -, melyet a kislány nagyszülei jelentettek is az illetékes szerveknek, a gyámügyi hatóság viszont ezeket mind figyelmen kívül hagyta azon indokkal, miszerint a bejelentőket csak a homofóbia és a rasszizmus motiválja. Utoljára a haláleset előtti héten hívták ki rájuk a rendőrséget és a gyámügyet, azonban mint az azelőtti esetekben is, meggyőzték a hatóságokat, hogy a sérülések véletlen balesetek eredményei – ezt utólag megcáfolták a vizsgálatok alapján.

Az elmebeteg “mostohaanya” – a hónapokig tartó bántalmazás után – 2020. szeptember 22-én úgy megverte a kislányt, hogy ő belső vérzése miatt elvérzett, de eltörte lábát, bordáját, koponyáját, és súlyos agyi sérüléseket is szenvedett. A kisbaba haláltusáját anyja is végignézte.

A bíróság a gyilkos “mostohaanyát” 25 év börtönre, a bűnrészes vér szerinti anyát 8 évre ítélte, utóbbit a kisgyermek halálának közvetett okozásáért, valamint segítségnyújtás elmulasztásáért zárták be.

A meggyilkolt kislány (balra), a gyilkos “mostohaanya” (jobbra lent) és a bűnrészes vér szerinti anya (jobbra fent)

A tettestárs anya rokonai mind megerősítik, hogy amiatt vált ilyen szörnyeteggé, mert Brockhillel összejött és deviáns kapcsolatba kezdett: “furcsa és egészségtelen megszállottságot” alakítottak ki, kapcsolatuk pedig ingatag volt. Hány gyermek életét keserítik még meg, vagy ami még rosszabb, ragadják el?

Nyugodj békében, Star Hobson!

“LMBTQ-ellenes vagy? Megrugdoslak a g*cibe!” – Párját verve fenyegette a normalitás képviselőit a transznemű

LMBTQP-szeretet – Szexpartnerüket verték, fenyegették és erőszakolták a deviánsok

(Dailymail nyomán Szent Korona Rádió)