A jövőben akár férfi is nyerhetné a “Franciaország legszebb nője” címet

Franciaország nagyon jó úton halad afelé, hogy  eddiginél is jobban lerombolják a nemek közti különbözőséget, mégpedig úgy, hogy engedélyeznék a férfiaknak, hogy elindulhassanak a Miss France szépségversenyen.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

„Transzszexuális indulók a Miss France szépségversenyen? Egyáltalán nem gond!”

– nyilatkozta a Miss France nemrégiben kinevezett elnök-producere, Alexia Laroche-Jouber. Részletesen kifejtette, miért nincs probléma azzal, ha esetleg magukat nőként azonosító biológiai férfiak indulnának a hagyományosan nők számára megrendezett versenyen. Azok a transzszexuálisok akik „végigmentek a nővé válás folyamatán, és ‘női’ személyi igazolvánnyal rendelkeznek”, a tervei szerint nevezhetnek majd, és semmilyen megkülönböztetés nem fogja őket érni.

Elisabeth Moreno, a sokszínűségért és a nemek közötti egyenlőségért felelős francia miniszter üdvözölte a gondolatot, kiemelve: a Miss France idejétmúlt „nemi sztereotípiákat” képvisel, éppen ezért a versenyt „a modern francia nőhöz” kell igazítani. Alexia Laroche-Joubert egyetértett a miniszterrel, de hangsúlyozta, hogy a versenyt nem nyitnák meg férfiak előtt, azt csak nők és a magukat  nőként azonosító aberrált férfiak számára hirdetnék meg, ezzel teljesen lerombolva a nőiességre és szépségre épülő verseny valódi értelmét.

“Mi vagyunk az új normális” – üzeni a svéd transznemű iskolaügyi miniszter

Transznemű Szűz Máriaként tetszeleg az Európai Parlament nagykövete

(V4 Agency nyomán Szent Korona Rádió)