Kedvezményekkel indul a Duo Gladii honlapja

Az új évfolyam számos újdonságot hozott a szellemi ellenállás lapjának életében. Mostantól kéthavi rendszerességgel, de bővített tartalommal jelenünk meg. A megrendelés minden eddiginél egyszerűbbé vált, csak néhány kattintás az új honlapunkon. A féléves és éves előfizetésekre pedig kedvezményt biztosítunk!

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A Duo Gladii 2. évfolyamával több változás következett be lapunk életében. Mint korábban beharangoztuk, a 2021. december – 2022. januári számtól kezdődően kéthavonta, de némileg bővített tartalommal jelenünk meg.

Elindult a Duo Gladii honlapja, ahol a megrendeléseket minden eddiginél egyszerűbben tudják leadni olvasóink. Mostantól kezdve nincs szükség levelezgetésre. Néhány kattintás és a postázáshoz szükséges adatok megadását követően a honlapon van lehetőség biztonságos bankkártyás, illetve átutalásos fizetésre. Megrendeléseket a mai naptól kizárólag a honlapon keresztül fogadunk, a technikai kérdéseket pedig a KAPCSOLAT fül alatt tehetik fel.

A honlap itt érhető el: Duo Gladii – A szellemi ellenállás lapja

A féléves és éves előfizetésekhez kedvezményt biztosítunk, de korlátozott példányban a lap tetején található RENDELÉS fül alatt elérhetőek, visszamenőlegesen rendelhetőek a régebbi lapszámaink is. Az egyes számokat postai levélként küldjük el az Ön címére, a nyomdai megjelenést követő legrövidebb időn belül. Fontos, hogy havonta csak egy alkalommal, minden hónap közepe táján áll módunkban postázni.

Előfizetőink számára Facebook-csoportot indítunk, ahol lehetőség lesz a laphoz kapcsolódó technikai ügyek megbeszélésére, fel lehet tenni a tartalomra vonatkozó kérdéseket, és olvasóink kapcsolatba kerülhetnek hasonló gondolkodású emberekkel.

A Duo Gladii, magyarul ’két kard’ a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom által kiadott, kéthavonta megjelenő folyóirat, melynek hasábjain – a színtiszta, tradicionális jobboldaliság jegyében álló – nagyrészt vallási, mitológiai, létszemléleti, világnézeti, metapolitikai, történelmi és kulturális tematikájú publicisztikákat, esszéket, cikkeket közlünk. A tartalom kisebb szegmensét adják a lap számára készített fordítások. Ezek között jelentek meg magyar nyelven eleddig nem olvasható írások példának okáért Alexander Dugintól, Julius Evolától, René Guénontól és Ernst Jüngertől.

Az 1. évfolyam eredményei magukért beszélnek. A 12 lapszám egy kivételével mindegyike 500 példányban került kiadásra, ami összességében közel 6000 füzet. Az évfolyam összterjedelme 708 oldal. A 78 szerző és 8 fordító keze munkáját dicsérő 233 önálló vagy részben önálló írás döntő többsége kifejezetten lapunk számára íródott vagy fordíttatott le. Szerzőink között vannak tanárok, diákok, egyetemi hallgatók, biológusok, orvosok, mérnökök, teológusok, katolikus atyák, vallásfilozófusok, történészek, zenészek, mozgalmárok de akad pszichológus, régész és filmrendező is.

A lap megrendelhető, előfizethető a duogladii.hu oldalon.

(Duo Gladii)

Karácsonykor is Duo Gladii

Kíváncsi vagy kik és hogyan szerkesztik a DuoGladii havilapot? (Lapbemutató)

Egy fogalom szimbolikája: Duo Gladii – Két Kard

Csapás a modern világra – Indul a Duo Gladii, a szellemi ellenállás havilapja