Agyonlőttek egy palesztin fiút az izraeli katonák Tulkarmban, majd feldúlták otthonát

A Tulkarmnál lőttek le egy 15 éves palesztint az izraeli erők, amiért egy szerencsétlen autóbaleset következtében megsebesített egy megszálló katonát. A fiú belehalt sérüléseibe, az izraeli katonák ezt követően feldúlták az otthonát ismeretlen okokból.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

A helyi források szerint az izraeli katonák lelőtték a 15 éves Mohammad Nedal Younest a Tulkarmtól délre fekvő ciszjordániai Jubara katonai ellenőrzőpontnál. A fiú egy autóbaleset következtében megsebesített egy izraeli katonát, válaszul pedig azonnal tüzet nyitottak rá. Az izraeli média gyorsan elkezdte az áldozathibáztatást, és több hírt közöltek róla, hogy Mohammad a megszálló katonák közé akart hajtani azért lőtték le.

A fiút az 1948-ban elfoglalt Palesztin területen lévő körházba szállították, ahol nem sokkal később belehalt sérüléseibe.

Néhány óra elteltével a katonák megérkeztek Mohammad Kafr Qallilban található otthonába, amit megrohantak és odabent mindent feldúltak. Az izraeli megszállók vandál tettének okáról nincs információnk, de tapasztalataink azt mondatják velünk, hogy ahogy a fiú megölésénél, úgy itt is a gonoszság vezérelte őket.

Nem vicc: van Miss Holokauszt verseny Izraelben

Digitális terrorban tartja Izrael a palesztinokat, napi szintű megfigyelést vezettek be

(Quds News Network – Szent Korona Rádió)