A pornóoldalból meggazdagodó milliárdos digitalizálná az országot a választás megnyerése után

Többek között a Livejasmin nevű virtuális prostitúcióval foglalkozó oldal megalkotásával indult el a milliárdossága felé vezető úton az álfilantróp üzletember Gattyán György, most pedig mozgalmat alapított Digitalizáljuk Magyarországot! névvel, amivel a választáson is tervez elindulni. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Magyarország második leggazdagabb embere, Gattyán György is el tervez indulni a jövő évi választáson, és az ország digitalizálását tűzte mozgalmának zászlajára, gondolva, hogy azzal majd sok embert be tud hülyíteni maga mögé.

A milliárdos 2003-ban hozta létre a Livejasmin nevet viselő, gyakorlatilag prostituáltakat foglalkoztató oldalt. A portál lényege, hogy az ott “dolgozó” lányok – vagyis “modellek” – felnőtteknek szóló élő adásokat adnak, és a felhasználók fizethetnek az extra tartalmakért. A virtuális örömlányok az oldaltól kapják a fizetésüket, ami ezáltal gyakorlatilag egy digitális striciként üzemel, de akinek egyénileg is ilyen ambíciója lenne, annak számára is van egy funkció, ahol tudja “menedzselni”, magyarul futtatni a modelljeit.

Gattyán nagyon magabiztosan áll bele a választással kapcsolatos kérdésekbe, hiszen úgy gondolja, hogy az egyelőre egyetlen felszínes pontot tartalmazó programjával el tudja szivattyúzni azokat az embereket, akik a Fidesz és a szivárvány koalíció között lődörögnek. Önigazolásához megrendelt egy közvéleménykutatást is, mely kimutatta, hogy a magyar emberek többsége örülne a nagyobb mértékű digitalizációnak. Ezzel a felméréssel csak két bukkanó van. Az egyik, hogy mindenki tudja, ezek a kutatások mindig azoknak kedveznek, akik készíttetik, a másik pedig, hogy a modern emberek sajnos bármire birka mód bólogatnak, ami elősegíti, hogy minél kevesebb időt kelljen a való életben tölteniük és minél többet a virtuális világban.

Az ország digitalizásán az üzletember első körben a kórházak, a közigazgatás és az oktatás virtualizálását érti nem gondolva arra, hogy az ország még nincs felkészülve egy ilyen nagy fordulást jelentő változásra, de ez lenne a legkisebb gond. Ha például esetlegesen bekövetkezik egy nagyobb áramszünet, amire most aktuálisan egyre nagyobb esély van, akkor biztosak lehetünk benne, hogy minden összeomlik.

Másik nagy veszély, hogy az oktatásban részt vevő fiatalokra gyakorlatilag már csak az iskolában lehet hatni, és csak ott nem szívja be őket a technológia. A mai generáció már szinte az egész életét a virtuális térben tölti, a Facebook, Instagram stb. profiljaként tételezi önmagát, amilyen visszajelzéseket a közösségi média platformokon kap, az befolyásolja minden tettét, valamint nem utolsó sorban funkcionális analfabéta, egy pár mondatnál hosszabb szöveg értelmezésére képtelen (ha egyáltalán hajlandó végigolvasni), hiszen csak néhány szavas chat üzenetekben tud gondolkozni. Ezek a sajnálatos jellemzők digitalizálás nélkül is igazak a fiatalokra, egy ilyen irányú változás esetén pedig csak azt sikerülne elérni, hogy már egész kisgyermek kortól internetfüggővé változtassuk gyermekeinket. cash-loans

 

Hogyan teszi perverzzé és áldozattá a gyerekeinket a digitális, virtuális világ?

Tovább a digitális függőség útján: VR szemüveges kirándulás iskolásoknak Magyarországon

(Szent Korona Rádió)