Az LMBTQP-lobbi újabb “gyöngyszeme”: Coming Outolt „Superman fia”

Október 11-én, a coming out, vagyis az aberráltság felvállalásának és büszkén mutogatásának világnapján, a DC nyilvánosságra hozta a hírt, hogy a legújabb Supermant biszexuális karakterként fogják ábrázolni hamarosan megjelenő képregényükben.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Négy hét múlva, november kilencedikén fog megjelenni a Superman: Son of Kal-El képregénysorozat ötödik száma, amiben Clark Kent fiát, Jon Kent-et teszik meg főszereplővé. A DC legújabb közleményében azt is megtudhattuk, hogy különleges szerepet szántak a legújabb Supermannek, aki biszexuális karakterként fog megjelenni a történetben, és egy férfi fotóriporterrel fog szerelmi kapcsolatba kerülni.

Megkérdőjelezhetetlen célja van ezzel a híres képregénykiadónak: azzal, hogy egy pozitív karakter, egy hős bebuzulását mutatják be, az emberek szemében pozitívvá akarják tenni az LMBTQP lobbit. Nem is beszélve a gyermekek megrontásáról, hiszen ők azok, akik igazán  példaképként tekintenek a mesebeli szuperhősökre, tehát ha Superman a férfiakat szereti, akkor az „biztosan egy jó dolog”.

Csipkejózsika és a Császár új szoknyája – LMBTQP mesekönyv a Labrisz gondozásában

Negyedikeseknek is kijutott az LMBTQP “érzékenyítésből” Budapesten

(Index nyomán Szent Korona Rádió)