HVIM: Kommunista tempó, hogy még mindig nemzetbiztonsági kockázatként kezelnek minket!

Miután nyilvánosan is megjelent Dúró Dóra (Mi Hazánk országgyűlési képviselő) írásbeli kérdése nyomán, hogy a honvédségnél diszkriminálják a hazafiakat, konkrétan a vármegyéseket, jelentkezett több, jelenleg is aktív, frissen felszerelt honvéd a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalomnál, hogy beszámoljon aktuális tapasztalatairól. – kezdődik a szervezet közleménye.

Toborzás!
Október 17-én induló alapkiképzés a Farkasoknál!
Részletek a weboldalukon.

Az úgynevezett „nemzetbiztonsági” képzésen a húsz éves ifjúsági mozgalmunk (a 12 éve betiltott és azóta sem létező Magyar Gárda mellett) nemzetbiztonsági kockázatként van oktatva a mai napig a honvédek körében. Akiről kiderül a vármegyés kötődése, azt a jelentkezési fázisban kiszórják, vagy később leszerelik, ezzel a hazájukat leginkább szerető, nem zsoldos mentalitású személyeket zárják ki a haza fegyveres szolgálatából, és kontraszelektált állományt hoznak létre.

Elképesztőnek tartjuk ezt a kommunista tempót annak a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálatnak a részéről, melynek a főtisztjei tartják a rólunk szóló foglalkozást! Mivel az oktatott anyag többi része aktualizálva van információink szerint, ezért egyértelmű politikai részrehajlásról van szó, és nem pedig arról, hogy egy régi diasort vesznek elő évtizedek óta. Szélsőbaloldali csoportosulásokról nincs szó, illetve a Soros-szervezeteket sem említik meg, mint valódi, külföldről pénzelt nemzetbiztonsági kockázatokat.

A HVIM 20 éve létező, a bíróságon bejegyzett, törvényesen működő szervezet, aminek nemzetbiztonsági kockázati besorolása vérlázító és az ’50-es éveket idézi. Szeretnénk felajánlani a kompetens döntéshozóknak, a KNBSZ vezetőinek, a parlament nemzetbiztonsági kabinetének, hogy szívesen beszámolunk tevékenységünkről és az ifjúsági nevelés honvédelmi vonatkozásairól szerzett tapasztalatainkról, és akár nyitottak vagyunk hivatalos együttműködésre is a Magyar Honvédséggel. Mi is elkötelezettek vagyunk egy erős, jól szervezett, aktuálpolitikától és pártpolitikától mentes katonaság mellett!

Büszkék vagyunk rá, hogy sok vármegyés indult el a katonai pályán – kényszerből eltitkolva szervezeti hovatartozását –, a mi nevelésünk hatására és azóta is többen komoly pozíciókat betöltve állnak helyt akár határvédelmi szolgálatban, egyes külföldi missziókban, akár más, középvezetői szinteken. Az ő példájuk mutatja, hogy a vármegyések becsületes hazafiak, nagyon jó honvédek, kiváló katonáknak bizonyulnak! Követeljük a rendszerváltást a Magyar Honvédségnél is!

Kelt.: Székesfehérvár, 2021. 10. 10.
A HVIM vezetőségének nevében:
Barcsa-Turner Gábor (társelnök) és Kónyi-Kiss Botond (alelnök)

Hazafiakat rekesztenek ki továbbra is a Honvédségből – a HVIM-mel is példálóznak, mint kockázattal

Ezt cenzúrázta a hatalom – A Vármegye 2020-as tevékenysége

(64 – Szent Korona Rádió)