Észak-Macedónia: cserkészek szerveztek szextábort gyerekeknek

Bár törvényeik alapján a cserkészek jó úton kellene, hogy járjanak, külföldön egyre inkább az erkölcsi züllöttség, a modernitás, az ateizmus és liberalizmus hatja át közösségeiket. Ezt tükrözi a nemrég történt megdöbbentő gyermekbántalmazás is: kiskorúakat kényszerítettek szexuális játékokra egy észak-macedón cserkésztáborban.

Toborzás!
Október 17-én induló alapkiképzés a Farkasoknál!
Részletek a weboldalukon.

A táborban különféle szexuális játékokra kényszerítették a résztvevőket, melyekről a lesokkolt szülők számoltak be a sajtónak. A szervezők azt az utasítást adták a gyerekeknek, hogy vetkőzzenek meztelenre, majd álljanak egymás mellé. Ezt követően festékkel kellett bekenniük testrészeiket, majd lenyomatot készíteniük egy papírra, a táboroztató felnőttek pedig mindezt végignézték, kommentálták, sőt pontozták is.

Aki a kezével készített lenyomatot, 10 pontot kapott, a fenékről készült lenyomat 40 pontot, a mellek 60, a nemi szervek pedig 80 pontot értek.

A 16 éves vagy még fiatalabb gyerekeket arra kérték, sorolják fel, hányféle óvszert ismernek, és megkérdezték őket, hány szexuális partnerük volt. A helyes választ is megadták a kérdésre, mely szerint 16 éves korban már több mint két szexpartner a megfelelő. Az egyik foglalkozás keretében olyan tájképet kellett festeniük, amelyen két személy épp szexuális aktust létesít egymással. Hét gyermeket annyira megviseltek a történtek, hogy kiléptek a cserkészektől, többeknek pedig pszichológusra volt szükségük, hogy feldolgozzák az eseményeket.

A Republika értesülései szerint:

a tábort szervező the First Skopje Scout Group nevű cserkészcsapat jelentős pénzbeli támogatást kap Szkopje városától, valamint a Soros György amerikai milliárdos spekulánshoz köthető Macedóniai Nyílt Társadalom Alapítványtól (FOSM).

Az FOSM tagadja, hogy tudomásuk lett volna arról, hogy az említett cserkészszervezet ilyen típusú tevékenységekre fordítja a pénzt. A First Skopje Scout Group nevű cserkészcsoport 12 229 dolláros támogatást kapott, a Soros-alapítvány közleménye alapján a pénzt arra szánták, hogy a cserkésztáborban pozitív légkört teremtsenek a környezettel és a természettel kapcsolatos oktatás számára.

Az egészségneveléssel és kutatással foglalkozó HERA nevű civil szervezet, melyet Soros György szervezete finanszíroz, a baloldali ideológiát népszerűsíti a szexuális nevelésben. Két évvel ezelőtt a cserkészcsoport hasonló tábort szervezett Sex, Scouts & Rock’n’Roll (szex, cserkészek és Rock and Roll) néven, amelyet a HERA és Szkopje városa támogatott.

A rendezvény promóciós anyagában olyan óvszer is volt, amelyen a cserkészcsoport logója és Szkopje város címere szerepelt.

A HERA utólag közleményében egyértelműen tagadta, hogy részt vett a fent említett tevékenységekben.

A botrány kirobbanása óta több gyermekjogi szervezet és ügyész nyomoz a történtekkel kapcsolatban. A tábor szervezője, Zoran Siljakovski azzal védekezik, hogy tájékoztatták a gyerekeket arról, hogy a szexuális nevelés is része a tábor programjának, valamint lehetőség volt bármikor a szülők felhívására és a tábor elhagyására, továbbá a cserkészszervezet 2009 óta szervez szexuális oktatást tartalmazó táborokat, melyekre eddig soha nem volt panasz.

Miután a sajtó beszámolt a botrányos cserkésztáborról, a szintén a Soros-alapítvány által finanszírozott Vistinomer nevű tényellenőrző cég álhírnek minősítette a cikkeket, és elintézte azok cenzúrázását a Facebookon. Valószínűsíthető, hogy így akarják megvédeni Szkopje főpolgármesterét, Petre Silegov-ot a választások előtt, továbbá az sem lenne szerencsés, ha a Soros-alapítványról megjelent hírek megzavarnák a civil szervezetek és a Zoran Zaev miniszterelnök által vezetett rendszer együttműködését.

Nem tudunk arról, hogy hazánkban ilyen súlyos erkölcsi züllöttség lenne jelen a cserkészközösségekben, arról azonban többen beszámoltak, hogy erotikusabb játékok, táncok a magyar cserkészeknél is előfordulnak az esti tábortűznél. Az egyik ilyennek a lényege, hogy egy körbe állnak a résztvevők – felváltva fiú és lány -, menetirányba fordulnak, majd egymáshoz simulva araszolnak, a kört egyre szűkítik, hogy minél közelebb legyenek egymáshoz, míg végül egymás ölébe ülnek. Mindezt erotikus csípőmozgásokkal egybekötve.

(V4NA nyomán Szent Korona Rádió)

Soros-szervezetek lehetetlenítenék el a kereszténység hiteles képviselőit az USA-ban