Terroristák helyett gyermekeket végzett ki az USA

A borítókép Jemenben készült egy másik, hasonló eset idején.

Még augusztus végén vitt végbe dróntámadást az USA egy Afganisztán fővárosában, Kabulban tartózkodó célpontra, akiről úgy hitték, hogy kapcsolatban áll az ISIS-szel. Az információk hamisnak bizonyultak, viszont a támadás során 7 gyermeket és 3 civil felnőttet kivégeztek. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Zemari Ahmadiról azt feltételezték, hogy kapcsolatban áll az Iszlám Állammal, ennek ürügyén likvidálni kívánták, ugyanakkor, mint később beismerték, az információk tévesek voltak, a férfinek nem voltak ilyesfajta kapcsolatai. Pénteken a Pentagon majd’ egy hónappal az eset után ezen információt meg is erősítette. A támadásban 7 gyermek vesztette életét, az amerikai elnök, Joe Biden azonban azóta sem nyilatkozott ezen ügyben, bocsánatát és részvétét a családok felé nem fejezte ki.

Az elnököt az újságírók immár kétszer kívánták szóra bírni a tragédiával kapcsolatban, ugyanakkor ő szó nélkül elsétált a kamerák előtt. A Fehér Ház szóvivője sem válaszolt hétfőn azon kérdésekre, melyek azzal kapcsolatban irányultak felé, hogy foganatosítanak-e valamilyen retorziót a tévedés főbűnöseivel szemben. Ő már kijelentette, hogy nyilvánvaló tragédia történt, de sajnálatát nem fejezte ki.

(888.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Az Iszlám Állam ellen harcoló félkatonai szervezetet bombázott le az USA

Az USA ismét megmutatta – a bűnelkövető bevándorlókat védik a demokraták a Fehér Házban