Feszületek elbontására készül a DK Óbudán?

Az Óbudai Hírek sajtóértesülései szerint keresztényellenes lépések várhatóak Óbudán, a DK-s városvezetés a környék keresztjei iránt mutat nagyobb érdeklődést. Esetleg Dobrev Klára papoktól való rettegése válthatja ki a lépéseket? 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió Jobbklikk oldala >>>
Csatlakozz!

Magyarországon eddig példa nélküli felhívást olvashatnak a környék lakói és a járókelők az óbudai Remetehegyi úton. Az önkormányzat által kihelyezett iromány arról kérdezi a lakosságot, hogy ki és mikor, milyen céllal állította az út mellett régóta ott álló fakeresztet. Tudnak-e valamilyen szakrális, vagy személyes okról, ami miatt ezen a helyen áll a kereszt?

Magyarország keresztény ország, a Budai-hegységben számos zarándokhely és útvonal található, ahol teljesen természetesen nem vörös csillagok és szivárványszínű, undorító amerikai Szabadság-szobrok állnak, hanem kő és fakeresztek.

Amennyiben nem is a keresztek eltávolítása a céljuk, már azzal a ténnyel, hogy egy papírfecnit aggattak a kereszténység szent jelképére meggyalázták azt. Követeljük a levételét, és a keresztény közösség megsértése miatti bocsánatkérésüket!

(Óbudai Hírek nyomán Szent Korona Rádió) 

LMBTQ szervezet férkőzik be az óbudai óvodákba