Az UEFA szerint a szivárványos karszalag viselése nem politika

Természetesen, ha más karszalagot viselne, mondjuk vörös alapon fehér körben egy horogkeresztet, az nem lenne ilyen elfogadott…. Csak a devianciát lehet hirdetni úgy tűnik. Tipikus: ha a liberálisok politizálnak, az nem politizál.

Eltöltenél egy egész hetet hozzád hasonlókkal?
Eleged van a balliberális hétköznapokból?
Jelentkezz a Vármegyés Ifjúsági- és Gyerektáborba!
Már csak pár hely maradt.

Nem talált kivetnivalót az UEFA abban, hogy szivárványos csapatkapitányi karszalagot viselt Manuel Neuer, a német válogatott kapusa a franciák és a portugálok elleni meccsen ez Európa-bajnokságon. Neuer az LMBTQ-közösséggel vállalt szolidaritást ezzel a gesztussal júniusban, a Pride-hónapban, amely világszerte a szexuális devianciák erőltetéséről szól.

Az UEFA azt vizsgálta, hogy nem számít-e politikai nyilatkozatnak a szivárványos karszalag viselése. A német labdarúgó-szövetség vasárnap este Twitter-oldalán megerősítette, hogy leállították a vizsgálatot. Egy levélben a “sokszínűség szimbólumának nyilvánították a karszalagot, amely jó célt szolgál” – értsd a devianciákat lehet hirdetni, az nem politizálás.

Ami eléggé jól mutatja a nyugat hanyatlását, hogy kitalálták, hogy szivárványszínűre világítják ki a stadiont a magyar válogatottnak Németországban…  Petíciót is kezdeményeztek a homokos-lobbisták, ám ellenpetíció is indult, amit itt írhat alá.

(Telex nyomán Szent Korona Rádió)