Budapesti vármegyés vezető: aljas csapda és provokáció a játszótereken lévő deviáns plakátkampány

Mint korábban beszámoltunk róla, a HVIM budapesti vezetője, Balogh Bence a fővárosi Ferenc téren LMBTQP lobbista plakátokat távolított el, és normalitás párti plakátokat ragasztott ki a helyükre. Ez felbosszantotta a felforgatókat, különösképp azért, mert a cselekményt a legnagyobb rosszindulatuk ellenére sem sikerült úgy beállítani, hogy azt bármiféle, szabálysértésként vagy bűncselekményként értékelje az általuk „érzékenyített” hatóság. Ám most játszótereket plakátoztak ki. Balogh Bencét, a HVIM budapesti vezetőjét kérdeztük, aki a korábbi plakátokat eltávolította.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

“A tőlük már megszokott aljassággal, kitervelt csapdát állítottak fel, melyben a legundorítóbb motívum, hogy a legkisebb gyermekeket használták fel. Arra számítottak, hogy minden normális emberben heves indulatokat generálnak ezzel, akik közül a tettrekészebbek, a jogos felháborodásukban, a kihelyezett plakátokat megrongálják, vagy eltávolítják. Nyilván most az olvasó arra gondol, hogy miért lenne ez egy aljas csapda.

Míg a korábbi plakát akciójuk során, egy bárki által látogatható parkban, párszáz forintos költségű plakátok voltak kihelyezve, egy nem túlságosan őrzött helyen, a mostani alkalommal, egy kifejezetten kisgyerekes szülők által látogatott játszótéren, jól bekamerázott helyen raktak ki, könnyen eltávolítható módon, cellás polipropilén táblákra nyomtatott LMBTQP propagandát. Márpedig egy ilyen tábla a korábbi nyomtatott A4-es lapokkal ellentétben viszonylag nagy értékkel rendelkezik. Egy kis internetes kutatómunka, és fejszámolást követően kiderül, hogy a kihelyezett nyolc plakát, a neten talált 6400Ft+áfa/négyzetméterrel számolva körülbelül 100.000 Ft értéket képvisel. Emiatt, ha a táblákat, a korábbi akcióhoz hasonlóan eltávolítjuk és kidobjuk, megsemmisítjük, akkor nem csak az alapvető jogként minket megillető politikai véleménynyilvánítást hajtjuk végre, hanem, már az ötvenezer forintos szabálysértési értékhatárt meghaladó lopás is megvalósul, ami már 2 évig terjedő szabadságvesztéssel sújtható. De korábban kellett volna ehhez fölkelniük… ” – zárta gondolatai a budapesti HVIM vezetője.

(HVIM – Szent Korona Rádió)

Terézvárosban egy játszóteret is elárasztottak LMBTQP propagandával