Jóváhagyta a rendőrség: nemzeti majális május 29-én Romerrel, Nemzeti Hanggal és Pokolgéppel

Nemzeti Hang, Romer, Pokolgép és Kassai Lajos lovasíjász is lesz a Mi Hazánk majálisán az Óbudai-szigeten május 29-én.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az LMBTQP-felvonulás kiszorításán felbuzdulva a Mi Hazánk Mozgalom újabb jogi fricskájával ezúttal a még mindig túlzott lezárásokat cselezi ki. Az ország legnagyobb majálisait szervező Mi Hazánk családi napja május 29-én az Óbudai-szigeten végül egyszerre több, közvetlenül egymás mellé bejelentett rendezvényt jelent, így az 500 fős létszámkorlátot megsokszoroztuk, a részvétel a diszkriminatív oltási könyv és maszk nélkül is szabad a bárki által látogatható közterületeken az egész napos program során.

Ingyenes koncertek és gyerekprogramok 9-20 óráig: ugrálóvárak, kisvonat, héliumos lufi (az első száz gyereknek), lufihajtogató bohóc, kézműveskedés (bőrkarkötő-készítés és papírmerítés), gyermekíjászat, jurtaállítás, óriás csocsó, gyermekek motoroztatása (Mi Hazánk Motorosai), állatsimogatás, pónilovaglás ingyen.

09:00: Reggeli: az első száz érdeklődőt szalonnás rántottával várja Dúró Dóra országgyűlési képviselő. Beszélgessen a Mi Hazánk vezetőivel és országgyűlési képviselőivel a terített asztaloknál!

10:00: Buborék együttes gyerekkoncertje

11:00: Bűvészbemutató

12:00: Dr. Apáti István ogy. képviselő és Varga István pénzügyi szakértő előadása a Fekete István Szabadegyetem keretében

13:00: Toroczkai Lászlót Kisberk Szabolcs kérdezi

14:00: Kassai Lajos lovasíjász bemutatója

15:00: Nemzeti Hang

16:30: Romer

18:00: Pokolgép

Egész nap kirakodóvásár, kézművesek, meleg ételek, hideg italok (árusok jelentkezhetnek: [email protected]). Toborzó sátorral lesz jelen a Mi Hazánk Mozgalom, a Mi Hazánk Nyugdíjasai, a Mi Hazánk Ifjai és a Magyar Önvédelmi Mozgalom. Baba-mama sátorban szoptatási és pelenkázási lehetőség. A rendezvényt esőben is megtartják.

Megközelítés tömegközlekedéssel ajánlott: az óbudai Hajógyári-szigetre a Batthyány térről induló, Margit hídnál is megálló, H5 jelű hévvel a Filatorigátnál leszállva lehet eljutni. Onnan tovább gyalogosan a K-hídon át, egyenesen, majd balra.

Parkolni a K-hídon átmenve a belső, kijelölt, bőséges parkolóhelyeken szabad (az utak mellett megállni tilos), kb. 500 méterre délre a rendezvénytől, a kocsival érkezőket terelik.

Mindenkit szeretettel vár május 29-én a szervező Mi Hazánk Mozgalom! Adományokat a rendezvény költségeire köszönettel fogadják a mihazank.hu/tamogatas oldalon.

Ismét a Mi Hazánkról hazudott a liberális média

A Mi Hazánk Mozgalom elnöke feljelentette a védettségi igazolványok gyártóját

(Szent Korona Rádió)