Nem vonulhatnak az Andrássy úton a deviánsok a Budapest Pride keretén belül

A balliberális hazugsággyár hiába híreszteli, hogy a Mi Hazánk Mozgalomnak nem sikerült lefoglalni a deviánsok elől Budapest utcáit és köztereit, ugyanis az ellenkezője jóval közelebb áll az igazsághoz. A nemzeti oldal szervezetei idén sem hagyják, hogy zavartalanul menjen végbe a deviáns rendezvény. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

Mielőtt szorosabban véve a tárgyra térnénk, fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy miért is kell minél nagyobb erőbedobással ellenállni, gátat szabni az LMBTQP eseményeknek, köztük a Budapest Pride-nak. A deviáns felvonulás kezdetben még csak egy pár résztvevős délutáni program volt, azonban az elégtelen (sőt sok esetben támogató) kormányzati intézkedések, és a külföldi segédtőke következtében először egésznaposra, majd egy hetesre és pár éve már egy egész hónapos rendezvénysorozattá nőtte ki magát, és létjogosultságának kérdése szinte már fel sem merül.

Többször érkeznek olyan reakciók, hogy nem kell ezzel és az ehhez hasonló eseményekkel foglalkoznunk, azonban pontosan a Pride és az LMBTQP-lobbi térnyerése mutatja meg jól számunkra, hogy igenis szükség van a határozott fellépésre, különben a normalitás végleg elvész.

A nemzeti ellenállás szervezetei és személyei, például a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom, valamint Budaházy Györgyék minden évben szerveznek megmozdulásokat, illetve próbálják lefoglalni az ikonikus helyszíneket a Pride-felvonulás elől, továbbá számos akciót is végrehajtottak már a rendezvényeken, de magán a felvonuláson is. Ehhez csatlakozott igen eredményesen a Mi Hazánk Mozgalom, melynek idén az Andrássy utat és számos más helyszínt sikerült lefoglalnia.

Novák Előd nyilatkozatában kifejtette, hogy a Fidesz 11 éve nem tudja, vagy nem akarja megoldani a felforgató szervezetekkel kapcsolatos kérdéseket. Hozzátette, hogy “bár a kormány által irányított rendőrség múlt héten a Mi Hazánk Mozgalom ellentüntetését tiltotta be, a Kúria szerint ez jogsértő volt.”

További kényes pontra tapintott rá, amikor rávilágított, hogy a rendőrség kijelentései szerint a Budapest Pride szervezői személyesen foglalták le az útvonaluk egy részét a rendezvény előtti 3 hónapos időintervallum megnyílásakor éjfél után egy perccel. Az eset két szegmense is problémás, ugyanis a kijárási tilalom ideje alatt jogszabálysértő módon éjfélkor személyesen jelentek meg, továbbá teljesen abszurd azon állítás, hogy a bejelentés 1 perc alatt történt meg.

(Szent Korona Rádió)

Hogyan lehet útját állni az LMBTQP+ mozgalmak deviáns rendezvényeinek?

Egyetemi Ellenállás: Milyen tanulság vonható le az LMBTQP lobbi nyugati térnyeréséből?