Finnországban is homofóbnak számítanak a keresztények

Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy két angol papot erőszakos módon letartóztattak azon okból, hogy a homoszexualitás bűn voltáról prédikáltak London utcáin. Most Finnországban jelentettek fel egy politikust, miután egy rádióműsorban a Biblia tanításai alapján kifejtette véleményét a deviánsokról. 

Kérjük, támogassa adója 1%-ával a 20 éves HVIM-et!
A szervezet valós, kézzelfogható eredményeiről itt olvashat.
Felajánlását az Azonosságtudat Alapítványnak küldje el!
Adószám: 18218082-1-07

“Mit gondolt Jézus a homoszexuálisokról?” volt annak a műsornak a címe, melybe meghívták a korábbi finn belügyminisztert (jelenleg kereszténydemokrata országgyűlési képviselő). A beszélgetés keretében elmondta, hogy a homoszexualitás tudományosan bizonyított pszichoszexuális fejlődési rendellenesség, továbbá a homoszexuális kapcsolatok megkérdőjelezik a keresztény emberfelfogást, szerinte tudományosan nem támasztható alá, hogy a homoszexualitás egy veleszületett tulajdonság. Több kijelentésével kritizálta a finn evangélikus egyházat, amiért az a Pride együttműködő partnere.

Az ügyész azzal érvelt, hogy kijelentései sértik a homoszexuális személyeket. Fordított esetben természetesen még a sajtó elé se kerül az eset. De a kettősmérce és az LMBTQP diktatúra az nem létezik…

(Elemi.hu nyomán Szent Korona Rádió) 

Egyetemi Ellenállás: Milyen tanulság vonható le az LMBTQP lobbi nyugati térnyeréséből?

Van-e még jövője a konzervatívoknak az LMBTQP lobbival szemben?