Videón a tüntető nő lelövése – Piros Trump sapkája is volt, ezért halált érdemelt a liberális média szerint

Videón, ahogy lelövik a tüntető nőt. Ráadásul a felvételek tanulsága alapján úgy, hogy a tüntetőket rendőrök kísérték, akik szintén nem értették, hogy mi történik. A magyarországi balliberális média fő zászlóshajója, a Telex ki is mondta az ítéletet, amiért halál jár: Trumpot támogató sapkában látható a közösségi médiában, “szélsőjobboldali” volt, nem hitt a koronavírusban sem (?). Persze, Georg Floyd bűnözőnél nem számított a bűnlajstrom, őt teljesen védtelenül “végezték ki” a balliberálisok szerint.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A kuruc.info által közölt videó (több csatornáról):

A Google valamiért nem dob ki megfelelő szögből készült videót arról, mi is történt pontosan tegnap a Capitol Hillen. A hírközlő médiumok Ashly Babitt lelövését nem nagyon publikálják vágatlanul, illetve olyan kameraállásból, ahonnan látni is lehet az eseményeket. Így a felvételek kiabálást, tolakodást és egy lövést mutatnak, szigorúan hátulról.

A teljes videó megfelelő szögből is megtekinthető fentebb. Tisztán látszik, hogy semmilyen eljárási rendet nem tart be a rendőr (pontosabban a Capitolium biztonsági szolgálatának egyik fegyverese – a szerk.): a felszólítás nem hallatszik, figyelmeztető lövés nincs, közelről leadott, célzott lövéssel végezte ki a tüntetőt. Még egy lépéssel közelebb is lép a jobb lövésért. Gondolom, ezúttal nem lesz érzékenyítő film a CNN-en, ami a fehér, veterán, Trump-támogató családját mutatja be. Mégiscsak fehér, veterán és Trump-támogató.

A balliberális média ítélete

A Telex.hu-n terjedelmes cikk jelent meg az áldozatról, hosszasan ecsetelve a bűneit: Trump-támogató volt, aki ezt vállalta a közösségi médiában is, hazafi volt, veterán (biztos ezért militarista is volt), szélsőjobboldali és koronavírus-tagadó… Ezért nyilván le kellett lőni.

(Kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)

Média: Trumpisták csőcselék, BLM-es szobordöntő aktivisták