“Hazudós” Jani így forgatja a köpönyegét és támadja Kerepes hazafias polgármesterét

Rendesen felkavarta az állóvizet Gyuricza László, Kerepes polgármestere, amióta 2019-ben megnyerte az önkormányzati választásokat és a politikába mintegy kívülről, ám nem ismeretlenül érkezett. Az országos hazafias jobboldalon főleg túlélési szakemberként (bushcraft közösség), vagy éppen túraszervezőként volt ismert, helyben pedig a kerepesieket érintő problémákról szóló videóiról, bejegyzéseiről, amik kendőzetlenül mutatták be a valóságot, a problémákat. Polgármesterként sem kellett csalódni benne, hiszen azonnal munkához látott: rendteremtés kezdődött és egy fejlődési pálya látszik kialakulni Kerepesen. Azonban vannak gátlástalan köpönyegforgatók, akik saját magukat megtagadva szállnak szembe minden normalitással, csak hogy legyen egy kis hatalmuk.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Jól mutatja Gyuricza sikerét, hogy Facebook-oldala vetekszik országosan ismert politikusok oldalaival. Ám Kerepes sem lehet kivétel az országos hatások alól és ez a település jól lemodellezi az országos politikát. Az ellenzéket, a köpönyegforgatókat, az árulókat vesszük górcső alá. Nem a Jobbik árulása a legszembetűnőbb – ehhez már hozzászoktunk sajnos -, hanem egy független, sokáig nemzeti radikálisként tetszelgő, kisstílű alak az, aki keveri a fekáliát és nyilatkozatai alapján országos „botrányokat” próbál kipattantani. Magyarul lejárat, feljelentget mindenért, miközben az ő füle mögött van vaj.

A Jobbik árulása óta már viszonylag nehezen lepődünk meg azon elvtelen alakokon, akik könnyedén átbandukolnak a politikai paletta másik oldalára, ha érdekeik úgy kívánják. Ugró “Hazudós” János, aki Németországba disszidált elvesztve magyar állampolgárságát, majd miután hazajött, újra felvette a magyar állampolgárságot, immár Springer Friedrich Horstként nevezve magát. Az ő segítségével is indult hazafias rádió, például a földi sugárzású Kerepesi Rádió is, ami élőben közvetített a Magyar Szigetről is. Tanyája nemzeti szervezeteknek is helyt adott, például ezen a területen zajlottak sokáig a Farkasok kiképzései, vagy például a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom gyűlései. Nagyot fordult azonban a helyzet: azóta ő titulál embereket szélsőségesnek és próbálja magát politikailag korrektként bemutatni, ami meg is hozta “gyümölcsét”. Kerepesen a 2019-es helyhatósági választáson önkormányzati képviselő lett, a baloldali Szolidaritás listájáról bejutva.

Ugró “Hazudós” János, amikor még fontos volt neki a nemzeti identitás felvállalása

Gyorsan tekintsük át Ugró Jani alias Springer tevékenységét, a „Hazudós Jani” leleplező Facebook-oldal információi alapján. Cégének, a Turbó-Ugró Kft-nek a cégbíróság adatai szerint jelenleg is van mintegy 1.028.000 Ft-nyi tartozása, ezért őt és feleségét is eltiltották a cégvezetéstől. A nemzeti radikális oldallal az jelentette a szakítást, amikor Ugró János a 2014-es választások alkalmával beköltöztetett szavazatvásárlás céljával egy cigánycsaládot a tanyájára. Azóta rengeteg simlis dolga kiderült, például az is, hogy a Barber-tanyáján bejelentés nélkül vételezte a vizet (vagy itt), ami miatt a szolgáltató feljelentést is tett. Ugyanerre a tanyára szervezett gyermektáborokat is, ahol Fekete Pákó volt a gyermekek díszvendége, aki jó afrikai módjára tanítgatta a kislányokat és kisfiúkat, hogyan kell segget rázni. Élő videóiban a migránsokat mossa, azt mondja dolgosak, szerinte a bevándorlás egy nagyon jó dolog. Hogy egy magát egykor jobboldalinak tituláló ember hogyan süllyedhet ide, azt nem tudjuk megérteni.

Folytatjuk: piros német próbarendszámot használt autóira törvénytelenül (és itt), hogy elkerülje a magyar gépjárműadókat. Jogosulatlanul figyelte meg a közterületet, folytatott adatkezelést a házáról az utcára néző kameráival, emiatt a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hivatala eljárást is indított, melyben megállapítja a jogtalan adatkezelést. Pályázati közpénzek lenyúlására hozott létre civilszervezeteket, amikkel több esetben vélelmezhetően saját étkezését biztosítja.

Jogos lehet a kérdés, hogy vajon miként lehet ez a gazember önkormányzati képviselő? Sajnos egyszerű a válasz. Ugró lemondott a magyar állampolgárságáról és felvette a Springer Friedrich Horst nevet. Amikor visszajött Magyarországra, ismét kérte a honosítását, de már a német nevén, és hiába tudja mindenki, hogy bizonyíthatóan a két személy egy és ugyanaz, a hatóságok nem tudják összekötni a fonalat. Ez a minden hájjal megkent céges köztartozással rendelkező simlis már Franka Tibor korábbi városvezető idejében is polgármester szeretett volna lenni, de a város két választás alkalmával sem kért belőle. Közéleti-politikai tevékenysége azóta leginkább abban teljesedik ki, hogy az Átlátszó.hu-nak hazudozik, egy SZMSZ módosítás kapcsán már egyenesen azt vizionálva többedmagával, hogy ez a nyilvánosság megszűnését jelenti és akadályozzák képviselői munkájában…. Szeret mindenféle feljelentéseket, bejelentéseket tenni a polgármester ellen, amik hatalmas felzúdulást váltanak ki, hiszen ezen jelentgetéseinek elsősorban a település issza meg a levét:

Ugró “Hazudós” János Karácsony Gergellyel

Rövid úton eljutott odáig, hogy a DK-val koszorúzgat, Karácsony Gergellyel pózol, a baloldali szolidaritás listáján indul a választáson, miközben próbálja eltagadni a múltját, hogy ő volt valaha a leghangosabban cigányozó, ő volt Franka Tibort is jobbról (sokszor joggal) támadó, hogy a nappalijában Nagy-Magyarország dekorációkat rakott ki, hogy az általa vezetett Kerepes Rádió szebb napjaiban helyt adott nemcsak hazafias érzelmű műsorvezetőknek, hanem a nemzeti rocknak is – most még azt is tagadja, hogy övé lenne a Kerepes Rádió és összemossa az egykor volt, hazafias Pannon Rádióval. Sajnos Kerepesen is látjuk, hogy a politikai ambíciók, a hatalomvágy hogyan írják felül az emberek értékrendszerét, hogyan nyomorítják meg a lelkét. Pontosabban: amit sok esetben értékrendszernek látunk, az nem más, mint a politikai ambíciók miatt felvett póz.

A múltat végképp eltörölni – már nem fontos számára a hazafiasság, sőt…

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

Kistarcsai-kerepesi cigánybűnözők öltek majdnem egy megszerzett vadászfegyverrel

A MÁV nem hajlandó tenni a HÉV-eken történő folyamatos cigánytámadások ellen!