Újabb szavak és sportok eshetnek a progresszívek áldozatául

Újabb őrült lépéseket tesz a “haladó nyugat” a BLM és az LMBTQP lobbi égisze alatt. Számos sportot rasszistának nyilvánítanak, és szavakat törölnek el. A következő sorok úgy hathatnak, mintha humorrovatot indítottunk volna, de sajnos nem, ez a valóság…

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A “haladó gondolkodásúak” szerint a négerek nem érzik magukat jól a természetben a sok éves “elnyomás” miatt, és ez így nagyban érinti a kültéri sportokat, ezen változtatni akarnak. A két leginkább támadott sportág jelenleg a túrázás és a síelés. Úgy gondolják, hogy minden kirekesztésnek, mely ezen sportok közben érheti a feketéket, az intézményes rasszizmusnak köszönhető. Túrázás közben nagy valószínűséggel a rasszista természetre gondolhatnak. Erre azonban van megoldás, mert elkezdtek csoportok szerveződni annak érdekében, hogy összehozzák a nem fehér embereket a természettel, pozitív módon. De nemcsak a túrázást tartják a színes bőrű emberekre nézve kirekesztőnek, hanem a síelést is. Erről a BBC műsorában beszéltek, aminek az volt a központi eleme, hogy túl sok fehér, ugyanakkor túl kevés fekete bőrű ember síel.

A rasszista természet

Azonban nem csak a sportokkal vannak problémák a progresszívek szerint. A befogadó nyelvezet érdekében ezentúl az angolszász országokban nem tüntetik majd fel a rabszolga (slave) szót, helyette rabszolgaságba taszítottat (enslaved) kell majd használni, továbbá a feketét minden esetben nagy betűvel kell ezentúl írni. A fehér szó természetesen továbbra is a hagyományos kisbetűs írásmódban lesz használatos.

Számos más “idejétmúlt” kifejezést törölnének el Anglia egyes részein. Ezeket azonban nem a BLM, hanem a genderlobbi jegyében. Az eddig Mr., Mrs., Miss vagy Ms. előtaggal megszólított személyekre mostantól Mx-ként kell hivatkozni, amiből nem derül ki az illető neme, kora vagy családi állapota. Az “elavult szavak” közt szerepel még a “madam” és a “chairman” (elnök) is, ezek helyett a “they”, illetve a “chair” (szék…) szavakat használják majd.

(V4NA, Magyar Jelen és SzM nyomán SzKR)

Emberi tejnek kell nevezni az anyatejet, hogy védjék a transznemű lelkeket

A kisgyermekek szoptatása és a babaváró buli is transzfóbnak minősül – állítja a haladó nyugat