A nemi egyenjogúság jegyében: éjszakai kijárási tilalommal sújtanák a brit férfiakat

London a migránsáradat hatására Európa legveszélyesebb nagyvárosainak egyikévé vált. Sorozatos támadások érik a lakókat éjszakánként, főleg a nőket. A probléma megoldására a zöldpárt egyik képviselőnője egy férfiellenes javaslattal állt elő, miszerint ne járhassanak a férfiak az utcákon az éjszakai órákban. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A rendszeres támadásoknak legutóbb egy 33 éves nő esett áldozatul, akit megöltek, majd értékeitől is megfosztották. A balliberális képviselők a problémák gyökerét természetesen nem a migránsokban látják, hanem a férfiak “alap agresszív természetében”, továbbá szerintük semmi összefüggés nincs a tömeges migráció és a bűntettek számának növekedése között.

Így most a város biztonságosabbá tételéért az egyik zöldpárti képviselőnő este hattól a férfiak számára kijárási tilalmat rendelne el. Igen, teljesen komolyan gondolja. Azonban szerencsére, ha a tervezet meg is valósulna, amit kötve hiszünk, a brit férfiak könnyen kijátszhatnák a szabályozást egyszerűen azzal a “haladó nyugaton”, hogy nőnek vallják magukat…

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

A modern világ szerint a férfiasság mérgező

Sokszínű társadalom: lázadozó migránsok Franciaországban, szatír néger Olaszországban

Migránstáborban erőszakoltak meg egy 3 éves kislányt