“LMBTQP szabadság zónájának” nyilvánították az EU-t, de hangoztatják, hogy genderlobbi nem létezik

Pár napja beszámoltunk róla, hogy Skócia nyílt LMBTQP diktatúra bevezetését tervezi. Az Európai Unió azonban nemcsak tervezi, hanem a tegnapi nappal meg is valósította. “Mivel az LMBTIQ-jogok emberi jogok.” Egy kérdés maradt már csak: kilépünk végre, vagy velük veszünk?

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az Európai Parlament a tegnapi nap folyamán az Európai Uniót az “LMBTQP szabadság zónájának” nyilvánította, szerintük erre a kelet-közép-európai tagállamokban, legfőképpen Magyarországon és Lengyelországban tapasztalható normalitás pártiság miatt volt szükség. A folyamat beindítója azonban főleg az volt, hogy Lengyelország az utóbbi években számos régióját nyilvánította LMBTQP ideológia mentes övezetnek. A javaslatot a balliberális többséget reprezentáló EP-ben 492 szavazattal, 141 ellenszavazat és 46 tartózkodás mellett fogadták el.

Az okok mellett kiemelték még azt, hogy Nagykáta városa 2020-ban határozatot fogadott el, amelyben betiltotta az „LMBTQP-propaganda terjesztését és népszerűsítését” az önkormányzati fenntartású intézményekben. Továbbá a tavalyi Alaptörvény-módosítást is felháborítónak találják.

Így az EP határozata szerint innentől fogva tiltani igyekeznek minden LMBTQP-ellenes és normalitáspárti magánvéleményt, például a “szivárványcsaládok” létjogosultságát sem lehet innentől megkérdőjelezni. Elítélik azokat a civil szervezeteket, amelyek fel mernek szólalni az erőszakos homoszexuális lobbi térnyerése ellen, továbbá minél előbbi lépéseket sürgetnek annak érdekében, hogy az iskolákban kötelező LMBTQP “érzékenyítéseket” vezessenek be. A tolerancia nevében született határozat azt is kimondja, hogy külön LMBTQP ideológia nem létezik, ezek emberi jogok.

(Alapjogokért Központ és Europarl.eruropa.eu nyomán Szent Korona Rádió)

Az EU is irtaná az őshonos európai embereket – Gaudi-Nagy Tamás

Alapjog-ellenes az “érzékenyítés” – Az Egyetemi Ellenállás várja a jogesetekről szóló bejelentéseket

Cenzúrázott Gaudi interjú: az őshonos európai népeket tervszerűen szorítják ki (videó)

Uniós agyrém: az abortuszt és a deviánsokat a járvány idején is támogatni kell