Franciaországban már az áljobboldali alt-right szervezeteket is betiltják

Franciaországban betiltják a Generation Identitaire nevű áljobboldali csoportot. A nyugati világban egyre jobban elburjánzó liberális diktatúra jelenlegi szintjén már nemcsak a valódi tradicionális jobboldali értékek iránt elkötelezett mozgalmakat lehetetlenítik el, hanem a politikai közélet azon szereplőit is, akiknek – önmeghatározásukkal ellentétben – semmi közük nincs a normalitáshoz. A szülőföldjüket védő, ugyanakkor a jobboldali eszméket csak felszínesen képviselő alt-right fiatalokat tömörítő csoport betiltásának folyamatát hivatalosan is elindította a francia belügyminisztérium.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az Identitaire Generation többször próbálta megakadályozni a migránsok Franciaországba jutását, több ilyen akciót is szerveztek az Alpok franciaországi területein és a Pireneusokban is. Ez utóbbi akciójuk után indítottak nyomozást a francia hatóságok januárban, mert álláspontjuk szerint a szervezet tagjai fajgyűlöletre próbálták buzdítani az embereket.

Meg kell jegyeznünk, hogy az IG-hez hasonló szervezetek irányvonala egy igencsak kisiklott áljobboldali változata annak, melyet egy magát komoly embernek valló személy gondolhat. A migráció problémáját más megvilágításba helyezik, saját liberális életvitelüket féltik a modern kori népvándorlástól (biztosak lehetünk benne, ha a kereszténység valódi lényével lenne jelen Európában, akkor az egyházak ellen is lázadnának). Sajnálatos módon az efféle konzervatív-liberális téveszmék Magyarországon is egyre népszerűbbek (lásd a kormánypárti Jeszenszky Zsolt a homoszexualitást normálisként leíró megnyilvánulásait), de a progresszív genderizmus is szimpatikus számukra, mely nem mást hirdet, mint hogy a férfias kiállás nem modern, hanem mérgező, aki pedig nem veti alá magát teljes mértékben a nők akaratának, az agresszív. Az alternatív jobboldalt károsabbként könyvelhetjük el, mint a baloldalt, mivel míg a baloldal esetében kirívóan látszanak a téveszmék, addig az alt-right esetében ezt nem mondhatjuk el. Több olyan ezen ideológiához tartozó szervezet van, mely az erőszakos LMBTQP propagandát elutasítja, ugyanakkor a szivárványcsaládokat már nem, elfogadják az abortuszt, mint lehetőséget, továbbá a könnyű drogok betiltásával sem teljes mértékig értenek egyet.

(Telex.hu nyomán Szent Korona Rádió)

Szélsőjobboldaliság vádjával feloszlatták a Bundeswehr különleges erőinek egyik századát

A modern világ szerint a férfiasság mérgező