Petíció a Váci Napló újság gendersemlegessé tett anyakönyvi hírei ellen

A váciak sem szeretnék, hogy városukban tovább burjánozzon a genderlobbi, ezért petíciót indítottak – a város újságában LMBTQ-t népszerűsítő, nemsemleges nevelésre ösztönző anyakönyvi hírek ellen – melyet Ön is támogathat.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Petíciót indítottak a helyiek a váci genderlobbi ellen, melynek szorgalmazói vélhetően Matkovich Ilona, a város liberális polgármesterének segítségével kivetették az önkormányzat által finanszírozott újság anyakönyvi híreiből a csecsemők nemét. Már nem szerepel az újságban, hogy valakinek a fia vagy lánya látta e meg a napvilágot, csak annyi, hogy “gyermeke”.

A petíciót ide kattintva tudja aláírni!

Nem meglepőek a városvezetéstől az ilyesfajta megnyilvánulások, hiszen Vác társadalmi kapcsolati tanácsnoka az óvodásoknak és kisiskolásoknak szánt Meseország mindenkié című generideológiát közvetítő LMBTQ „átnevelő mesekönyvet” népszerűsítette közösségi oldalán annak megjelenése után.

A váciak felszólítják a polgármestert, tegyen lépéseket annak érdekében, hogy a Váci Napló anyakönyvi híreiben a lányok újra lányok és a fiúk újra fiúk lehessenek, ne pusztán gyermekek, illetve a váci óvodákban ne lehessen a foglalkozások része az LMBT-mesekönyv!

Ezentúl fel kell tüntetni a Meseország mindenkié botránykönyvön, hogy nem a normalitást képviseli

Megint provokál a Labrisz: jönnek a leszbikus oktató videók

(Szent Korona Rádió)