A MÖM és a Mi Hazánk is kész fellépni a járványügyi korlátozások ellen

A járványügyi korlátozások és tilalmak nem teljes mértékben célravezetők és igazságosak, ugyanis míg a bevásárlóközpontokban és tömegközlekedési eszközökön hatalmas tömegek vannak, addig a vendéglátóegységeknek zárva kell tartaniuk. A Mi Hazánk Mozgalom és a Magyar Önvédelmi Mozgalom ezt megelégelve bejelentette, hogy készek demonstrációkon részt venni, ténylegesen tenni a tiltások ellen. A mai napon a Fidesz bejelentette, hogy március 1-ig meghosszabbítják a korlátozásokat!

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Toroczkai László sajtótájékoztatón kifejtette, hogy tudomása van arról, hogy lefújták azt a demonstrációt, amelyet a magyar dolgozók és a magyar vendéglátósok érdekében szerveztek. Magánszemélyként ők is szerettek volna megjelenni, ugyanakkor azt látják, hogy a civil szerveződések félnek a hatalomtól, hogy meghurcolják őket, ha kiállnak a magyar kis- és közepes vállalkozók mellett. Hozzátette:

Ezért a Mi Hazánk Mozgalom kész arra, hogyha szükséges lesz, akkor akár felvállalja a demonstrációt is, hiszen minket nem lehet megfélemlíteni, sem rendőrségi, sem politikai fenyegetéssel. Éppen ezért türelmesen várjuk, hogy a kormány megtegye azokat az intézkedéseket, melyekkel meg tudjuk menteni a magyar vállalkozásokat, meg tudjuk menteni a vendéglátóiparban dolgozókat, és meg tudjuk azt akadályozni, hogy külföldre menjenek ők is több százezer honfitársunk után, azért mert elveszítik a korlátozások miatt a munkájukat.

Arra is rámutatott, hogy természetesen nem ésszerűtlen feloldásokat kívánnak kieszközölni, hanem a járványügyi korlátozásokkal együtt kívánják megnyitni a vendéglátó egységeket. Toroczkai rávilágított arra is, hogy hiába nincsenek nyitva a szórakozóhelyek, a fiatalok ugyanúgy találkoznak, csak a bevásárlóközpontokban.

A párt kész átvenni az ellenállás szervezését a civilektől. Bátorítják a vendéglátósokat, hogy február 1-je után nyissanak ki, és tanúbizonyságot tett támogatásukról is. Amennyiben kinyitnak az éttermek, úgy a Mi Hazánk politikusai első lépésként 10 fős csoportokban beülnek ezekre a helyekre.

A Magyar Önvédelmi Mozgalom is megelégelte, hogy a vendéglátóegységek bezárásával a magyar családok nagy részének életét megnehezítették. Közleményükben a következőkre is kitértek:

Miközben a multi áruházláncok, plázák és kaszinók tömve vannak és extraprofitot zsebelnek be, addig a hazai kisvállalkozók, munkavállalók és családok ezrei mennek tönkre. Az államtól kézzelfogható segítséget nem kapnak, az 50 % bértámogatás egy zárva tartó üzletnél pedig semmit sem ér.

Mielőtt bárki összeesküvés elméletekre gondolna, ők is kihangsúlyozták, hogy nem tagadják a koronavírus meglétét, csak nem tartják jogosnak a korlátozásokban megjelenő kettős mércét.

Mivel a kormány elsejével nem enyhít a korlátozásokon, a MÖM is csatlakozni fog az utcai megmozdulásokhoz és a kinyitó vendéglátósokat és edzőtermeket fizikai jelenlétükkel támogatni fogják. Közleményük zárásaként bejelentették, hogy ők ott lesznek, ahol szükség van rájuk.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Áram nélkül maradtak a tassi lakásfoglalók – Ismét segített a MÖM az elbitorolt ház tulajdonosának

Közösen lépett fel a MÖM, a Betyársereg és a Mi Hazánk a házfoglalókkal szemben (videó)

Rászoruló családokon segített a MÖM