Áram nélkül maradtak a tassi lakásfoglalók – Ismét segített a MÖM az elbitorolt ház tulajdonosának

Mint azt korábban is megírtuk, nemzeti szervezetek harcolnak az igazságért az illegális lakásfoglalókkal szemben Tasson. Az ingatlanról, amelyet elbitoroltak jogos tulajdonosától, most a MÖM segítségével kötötték ki az áramot az MVM Démász munkatársai, melyet ezidáig a tulaj fizetett.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Egy segítségkérésre reagálva a MÖM és a Mi Hazánk Mozgalom jogásza Dr. Fiszter Zsuzsanna segít egy családnak, akiknek üresen álló házába beköltözött egy cigányokból álló csoport. Első körben a lakásfoglalók agresszióját sikerült visszaszorítani, majd a média figyelmét is felhívták az esetre, melyről a jegyző és a rendőrség sem akart hallani.

Most azonban újabb fejlemény történt az üggyel kapcsolatban. Az MVM Démász szakemberei érkeztek a helyszínre, hogy jogosan kikössék az áramot, melyet az oda beköltözők használtak de a tehetetlen tulaj fizetett. A rendőrség, akiket a MÖM közbelépéséig ismét agresszív ott élő cigány hívott ki, jogszerűnek ítélte az áramszolgáltató szándékát, ezzel pedig minden akadály elhárult a jogtalan áramvételezés megszüntetése elől.

Ezzel párhuzamosan László Attila Tibor a Magyar Önvédelmi Egyesület elnöke, írásban fordult a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatalhoz, hogy állítsák helyre a törvényességet, mivel a helyi jegyző nem szándékozik lefolytatni egy jogilag teljesen egyértelmű ügyben a birtokvédelmi eljárást, Dr. Fiszter Zsuzsanna és az ingatlan tulajdonosa, pedig keresetet nyújtott be a bírósághoz az ingatlan kiürítése iránt.

Közösen lépett fel a MÖM, a Betyársereg és a Mi Hazánk a házfoglalókkal szemben (videó)

Karácsonykor is akcióban a Betyársereg

(Szent Korona Rádió)