Karácsonykor is akcióban a Betyársereg

Amíg a Betyársereg tagjai, mint minden évben, idős rászoruló embereken segítettek Bogádon, addig az EPU aktivistái adományokat gyűjtöttek össze és vittek el Böjte Csaba Szent Ferenc alapítványának Krisztus születésének ünnepe alkalmából.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A BS harcosai, szokásukhoz híven idén is meglátogatták a bogádi idős asszonyt, Irénke nénit, aki még nehéz helyzete ellenére is mindig mosolygósan és vidáman fogadja a segítséget.

A kis karácsonyi segítség ugyan nem lenne elég egész évre, azonban Irénke néninek szerencséje van, hiszen a település vezetése lehetőségeikhez mérten, kiemelt figyelmet fordítanak rá és a többi nehéz sorsú bogádi lakosra.

A European Patriots Unite sem tétlenkedett az ünnepek közeledtével. A patrióta egyesület több tucatnyi játékot, tartós élelmiszert, édességet, könyveket és társasjátékot adott át Böjte Csaba, Szent Ferenc Alapítványának a megszokott a DEFEND HUNGARY DEFEND EUROPE egyen pólóban.

Kremser Tamás elnök vezetésével átadták a több hétig, szimpatizánsaik körében gyűjtött adományokat, melyhez Boldog István, országgyűlési képviselő is csatlakozott.

“Nemzeti érzelmű hazafiként fontosnak tartjuk, hogy a jövő nemzedékét, amiben tudjuk támogassuk és ezáltal buzdítunk minden elkötelezett honfitársunkat, hogy különösen az ünnepi időszakban segítsen a rászorulóknak, hogy szebbé tehessük a karácsonyt számukra.” – mondta a szervezet adományozási akciója kapcsán Walter Pál Péter az EPU ügyvezetője.

“Ő itt és most van!” – rendhagyó online betlehemi játék a Vármegyésektől

Rászoruló családokon segített a MÖM

(Szent Korona Rádió)