Mi az összefüggés a kistarcsai támogatott cigányok zenehallgatása és a szcientológusok között?

A cím nem egy vicc eleje, vagy egy találós kérdés, hanem sajnos a valóságban létező jelenség: adott egy kiilleszkedett, többszörösen elítélt cigány, aki megkeseríti a környék lakóinak életét, akit még támogatnak is egyes cigány vezetők, sőt, a háttérben még a szcientológusok is feltűnnek. Oknyomozó riportunkat kistarcsai és kerepesi terepbejárás után készítettük, amelyek során próbáltuk a szálakat felderíteni. Vélhetően lesz folytatás, mert a kiilleszkedett cigánycsalád nem tűnik éppen békülékenynek, főleg, miután a róluk szóló videó készítése után eltörték a felvételt készítő állkapcsát, gyakorlatilag büntetlenül. A bátorságuknak oka van.

A csendháborítás mint a cigányság dominanciáját propagáló fegyver

Mint már korábban beszámoltunk róla, a Kistarcsa és Kerepes határán lévő Telep utcában rendszeres a törvénytisztelő lakosság nyugalmát felzaklató hangos dajdajozás. Ennek oka, hogy a börtönből 8 év után szabadult, agresszív cselekményekért, rablásért többszörösen büntetett K. Ricsi úgy gondolja, hogy neki mindent lehet, rá nem vonatkoznak a magyar állam törvényei: aki ,,a cigánysorra költözik” annak el kell viselnie, ahogy a cigányok mulatnak – állítja a videóban. A Telep utcában lakó cigányság nagy része ennek ellenére tud úgy szórakozni, hogy azzal nem zavarja a környék lakóit, csak ő gondolkodik másként. Arról is hírt adtunk, hogyha hangot adnak elégedetlenségüknek a helyiek, megtorlásként eltörik az állukat.

Ezt a tűrhetetlen helyzetet igyekszik orvosolni a két település polgármestere, egyelőre több-kevesebb sikerrel, hiszen a hatóságok nem lépnek fel kellő határozottsággal a folyamatos csendháborításokkal szemben, ami jól látható, hogy könnyen tettleges erőszakba is torkollik, ha valaki nemtetszésének ad hangot. Mindenesetre a polgármesterek fellépése egy rövid időre stabilizálta a helyzetet. De csak rövid időre, mint ahogy lenni szokott. Az elmúlt napokban újra dübörögnek éjszakánként a kistarcsai cigánytelepen a hangládák.

Minden erőfeszítés ellenére, június 2-án este fél tízkor is hangosan bömbölt a hangláda, ami kapcsán egy lakó meg is jegyezte, hogy hiába jöttek ki a polgármesterek, és kérték a renitenseket, a bűnözők nem hallgattak a szép szóra sokáig, és máris tovább folytatják ezt a közösségellenes életmódjukat.

 

Egy külön Mi Magunk adásban mondjuk el, hogyan lehet a cigányok hangos zenehallgatását elnémítani, milyen módszerek léteznek helyi lakosként és milyen eszközei vannak egy polgármesternek. Nagyon fontos egyébként, hogy foglalkozzunk a zenehallgatókkal, mert a cigányok ezt dominancia harcnak tekintik, mint az állatvilágban a bőgő szarvasok, és ha nincs kezelve a probléma, akkor azt hiszik, hogy ők mindent megtehetnek, a terület az övéké. Ellenben, ebből a pitiánernek tűnő ügyből sokszor kerülnek rácsok mögé: részegen, bedrogozva a kiérkező rendőröket nem egyszer megtámadják, ami sokszor egy felfegyverkezve, csoportosan elkövetett hivatalos személyi elleni erőszakot, és így néhány évet jelent számukra.

A cigánybűnözőt még ki is tüntetik

Kistarcsán és Kerepesen működik az Európai Romákért Egyesület, melynek megbízott helyi elnöke Németh János. A cigányvezető személye sem egyszerű, hiszen a legutóbbi választásokon még együtt indult levitézlett jobbikosokkal, most pedig 2 hónapja ő a cigányvédelmi egyesület helyi vezetője. A megbízólevél hemzseg a helyesírási hibáktól (még Kerepes nevét is képtelenek nagybetűvel kezdeni), de persze az adószám, amin keresztül támogatni lehet, az nagyban látható a tetején, abban nincs hiba.

Az egyesület magát karitatívnak, közösségépítőnek mutatja, ugyanakkor a színfalak mögött egy radikális cigány erőről van szó, amelyből sajnos az utóbbi időben egyre több van, és az ilyenek azok, akik önálló cigányterületeket követelnek maguknak “alapjövedelemmel” (amit mi fizetnénk nekik).

A kép az országos cigány önkormányzat rendezvényén készült – még a cigányok is elhatárolódnak tőlük

Az oktatási besorolású (sic!) egyesület saját meghatározását úgy kezdi, hogy ,,az egyesület célja a társadalmi együttműködés és beilleszkedés elősegítése”. Azzal, hogy az egyesület K. Richárdot jutalmazgatja, aki a legtöbb közösségellenes magatartást tanúsította a Telep utcában, szembeköpi saját nyilvános célját is, és pláne nem tesz semmit hozzá a társadalmi együttműködéshez. Ha csak nem pont az a cél, hogy ilyen “radikális romákat” segítsenek, akik hangadók, helyi vezetők és már biztosítva is van a szavazat.

K. Ricsiék adományokat vesznek át

 

A cigányteleptől a szcientológiáig

Feltűnik még egy említésre méltó szál. Ugyanis Németh János internetes tevékenysége átfedést mutat a Nemzeti Roma Összefogással. Erről a pártról azt kell tudni, hogy a KÖSSZ pártnak a ,,leányvállalata”, amelyet méltán nevezhetünk kamupártnak. Annyira nem titkolt dolog ez, hogy a logóik majdnem teljesen megegyeznek, még a Roma Összefogásos csoportot is nyíltan a KÖSSZ hozta létre. A KÖSSZ vezetője Weith Katalin, aki nyíltan a szcientológus szálat képviseli (ő ezt interjúkban nyilván tagadja), mint volt szcientológus országos vezető, és aki a miniszterelnök-jelöltje volt a pártnak a 2018-as választásokon. Innentől nyilvánvaló, hogy ez a Nemzeti Roma Összefogás párt nem más, mint a szcientológusok egyik ernyőszervezete (ezt is tagadják), akik ezzel a különálló entitással akarják a cigány szavazókat becsatornázni a rendszerükbe. Lehetséges volna, hogy Németh János egy alvezetőjük, K. Ricsi pedig egy katonájuk? Sok mindenre magyarázat volna. Folytatjuk…

(Szent Korona Rádió)

Mi Magunk – Hogyan kezeld a dajdajozó cigány szomszédot?

Frissítve: Megverték a cigányok dajdajozását bemutató videó készítőjét Kistarcsán

Nemzetipolo.hu – 23 éve, tisztán magyar alapanyagokból készült hazafias ruházat
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)