Média: Trumpisták csőcselék, BLM-es szobordöntő aktivisták

A tegnapi napon, a szabadkőműves, cionista bábállam Capitolumába betörtek a Trump mellett tüntetők. Lehet vitatkozni ezekkel a módszerekkel, és hogy miért fajultak idáig a dolgok, meg mondhatjuk az esetre azt is, hogy ez már valaminek a következménye, de az biztos, hogy ez jobban tekinthető politikai akciónak, sokkal inkább politikai motivációjú cselekedet, mint az, amikor BLM-s tüntetések során boltokat, élelmiszerüzleteket fosztottak ki anarchisták, négerek, antifák. A médiaviszonyokat jól mutatja viszont az eltérő minősítés, az ismét megjelenő kettős mérce. Rövid véleménycikk.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A liberális média elhallgatta a BLM-s tüntetések során tapasztalható üzletkifosztásokat, komplett városrészek felgyújtását. Az anarchista, antifa “autonóm” övezet kikiáltását is egy hipszter, trendi dolognak állították be, nem számolva be róla, hogy ezen a területen elszabadult a pokol. A szobor ledöntéseket is szabadságharcos aktusként volt feltüntetve. Fiatalok és elnyomott kisebbségek harcolnak a jogaikért. Ha meglőttek, lelőttek egy agresszort, akkor azt rendőri túlkapásnak értékelték kapásból.

Ezzel szemben most azt látjuk, hogy hiába nem gyújtottak fel semmit a Trump-tüntetők, nem verték szét a Capitolum épületét, nem döntöttek le nekik nem tetsző szobrokat, nem verték szét a festményeket, ők lettek a csőcselék. Egyetlen rongálás történt: az AP-hírügynökség kameráit szétverték. Sajnálatos.

A modern kori “darálástól” is elnézőbb a média: a Twitter és a Facebook törli, korlátozza Trump és az őt támogatók posztjait, fiókjait,  amit “biztonsági okokra” vezet vissza a “tanítóhivatal” (a modern média). Szükségesnek ítélik meg ezt a fajta beavatkozást. Máskor nem ítélik annak.

Félreértés ne essék: Trump politikájával sem értünk és értettünk egyet. Izrael-imádó külpolitikája és a ripacs, bunkó stílusa, a konkrét baromságok, amiket tudott nyilatkozni, végtelenül unszimpatikussá tették. A másik oldallal szintén nem tudunk egyetérteni: vén, agyalágyult Biden, BLM-s aktivista Harris alelnök. Szép kilátások… Az egész USA, amit megtestesített már a születésekor, illetve az első, majd második világháborúban, az elfogadhatatlan. Amit képviselt ez a “szuperország” a világtörténelem során az nagyon sötét. Mi legjobban annak örülnénk, bár ez lehet csak vágyálom, ha létrejönne a Separated States of America, tehát államaira hullana ez a gólem, egymással lennének elfoglalva a jenkik és nem azzal, hogy éppen hova exportáljanak egy kis demokráciát terrorbombázásokkal, drón likvidálásokkal, hogyan segítsék elő Nagy-Izrael létrejöttét. Máshogy megfogalmazva: a szabadkőműves, cionista USA-t teljesen mindegy ki vezeti, ameddig a világ csendőreként mindenhol beleavatkozik a mások életébe.

(Ostenburg – Szent Korona Rádió)

Irán visszaküldene egy kis hozzájuk exportált demokráciát az USA-nak