Tényleg meghalt az amerikai nővér a Covid-oltás után?

Az elmúlt hetekben felröppent a hír, miszerint az oltás után élő adásban elájuló nővér elhunyt. Ennek jártunk most utána. Pontosabban jártunk volna utána… A lényeg, hogy nem akarunk álhírgyárrá válni.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az USA-ban történt egy igen “kínos” eset az oltásra nézve. Egy fiatal nővér beoltását végig, élőben közvetítették. A vakcinalizálás utáni interjúja közben összeesett, ezt követően azonban még visszaállt a kamerák elé. Rosszullétét egy betegséggel indokolta, miszerint bármilyen kis fájdalom, tű látványa és egyebek miatt hirtelen rosszul lehet, és elájulhat. Elmondása szerint  az oltás előtti hetekben legalább hatszor történt meg vele ugyanilyen eset. Meglehet, hogy valóban ebben a betegségben szenved, ugyanakkor miért nem az oltás pillanatában következett be az ájulás, hanem több perccel azután? Továbbá, ha a videót megnézzük, eléggé meglepődik, amikor megérzi a rosszullétet.

Az esetről egy hosszabb összeállítást is készítettek, mely bővebben kitér a kétséges részletekre:

Fontos megemlíteni, hogy a nővért a Pfizer vakcinájával oltották be, mely mRNS technológiát használ. Ez a technológia még nem forrt ki, így mellékhatásai sem ismertek.

További furcsaságokra lehetünk figyelmesek, ha jobban utánajárunk a dolgoknak. A videóban említett online adatbázison a searchquarry.com-on, ahol az összes USA-beli halálozási adat megtalálható, a nővér nevére (Tiffany Dover) rákeresve összeomlik az oldal, ugyanakkor más nevekre tényleges találatot ad ki.

Összegezve a helyzetet, gyanús az eset, viszont innen Magyarországról nehéz eldönteni valóságot, lehetetlen szilárd állásfoglalást tenni, mert nem vagyunk a tények ismeretében, csak néhány részinformációt látunk. Azért tettük közzé mégis ezt a hírt, hogy bemutassuk az újságírás nehézségeit, hogy mennyire nehezen ellenőrizhető egy állítás, vagy tagadás igazolása és könnyen álhírgyártókká lehet váltani, ha van egy prekoncepciónk és bizonyos részletekre koncentrálunk csak. Egyébként felvethető a kérdés, hogy mit jelent, ha tényleg az oltásba halt bele, ha egyáltalán tényleg elhunyt? Magyarországon is már több ezer embert oltottak be ugyanezen vakcinával, de nincsenek halálesetek ebből kifolyólag. (Más országokból sem jelentettek hasonlót.) De akkor miért titkolóznak a nővérről, ha egyáltalán titkolóznak?! Miért terjed mégis a vírusnál is gyorsabban a fenti videó?

(Szent Korona Rádió)

Vakcinadilemma: mi köze van az abortusznak az oltásokhoz?