Ismételten a deviánsok mellett kampányol Vác polgármestere

Rendesen egymásba keverte az LMBTQP propagandát, az alaptörvény-módosítást és a szeretet fogalmát a váci polgármester. Matkovich Ilona érdekes módon éppen advent utolsó vasárnapján látta elérkezettnek az időt, hogy egy leszbikus párra hívja fel a figyelmet. Aranyvasárnapi bejegyzésében nem pusztán a másság mellett tette le voksát, de fel is rótta: hogy lehet kereszténységnek hívni a kirekesztést.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Egy leszbikus párról emlékezett meg advent negyedik vasárnapján Vác polgármestere. Matkovich Ilona, aki közszereplői Facebook oldalán minden héten összegzi a településen történteket, a karácsony előtti utolsó vasárnap azt tartotta a legfontosabbnak, hogy egy Vácon felnőtt nőről meséljen, aki most barátnőjével neveli gyermekét.

A “megható” történet szerint: “Van egy család. Váciak. Régóta ismerem a szülőket, a gyerekek a szemem előtt nőttek fel. Nagyon jó emberek. Aki hozzájuk fordul, azon segítenek. A két gyerek megházasodott, egyházi esküvő, szinte egy időben. Az egyik azonban pár hónap múlva elvált. Megpróbálta az általa is helyesnek vélt életformát, de elbukott. Aztán évekig tartó mélységes csönd következett. Elköltözött Vácról, oda, ahol senki nem ismerte. Gyereket szült, és a barátnőjével nevelik. Azt hiszem, nem akarnak mást, csak szeretni és szeretve lenni”.

A polgármester odáig megy az okfejtésben, hogy a december 15-i alkotmánymódosítás óta azonban “alaptörvény-ellenes lett a magánéletük”.

“Kereszténységnek hívni a kirekesztést?”

– teszi fel a nagy kérdést Matkovich Ilona, aki ezek után, tizedik napirendi pontként megemlíti, hogy meggyújtották a Főtéren a városi adventi koszorú negyedik gyertyáját.

“Szeretni a mostani viszonyok között nagyon fontos feladat” –  jegyzi meg a polgármester, aki ezek után még arról is beszámol, hogy Vácot meglátogatta a norvég nagykövet.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió)

Erőszakos LMBTQP propagandával szentségteleníti meg az RTL Klub a Karácsonyt