Erőszakos LMBTQP propagandával szentségteleníti meg az RTL Klub a Karácsonyt

Az RTL Klub csatornája immáron teljesen beállt az LMBTQP propaganda mögé. Nemrégiben beszámoltunk róla, hogy egyik műsorukban is feltűnt már a jelenség, de most már nyíltan hirdetik reklámidőben. Gyerekek mögé bújva, érzelmi manipulációt alkalmazva igyekeznek a gyanútlan néző világnézetét az övék felé elferdíteni. Vizsgáljuk meg miről is van szó:

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A kereskedelmi csatorna december 21-től társadalmi célú hirdetésként rendszeresen leadja csatornáin a Háttér Társaság által készített A család az család című kisfilm egyes részleteit. A film félrevezetően és félretematizálva mutatja be az LMBTQP “családok” életéthelyzetét. A propagandafilm, melyből a reklámrészleteket válogatják:

A kisfilmben többszöri hivatkozás történik a keresztény szeretetre. Ezzel kívánnak a vallásos néző lelkiismeretére hatni, miszerint neki mindenképpen el kell fogadnia a deviánsokat, mert ha nem, akkor nem lesz jó keresztény. Itt már kezdődik az első félrevezetés. A kereszténységben semmilyen szempontból sem adekvát az LMBTQP propaganda hirdetése, a homoszexualitás társadalmi szintű elfogadtatása. Ezen a ponton kapcsolódik be a második félrevezetés, miszerint őket mindenki utálja. Nem, nem utálja őket senki sem, mi kizárólag Isten által elrendelt törvény szerinti egészséges társadalomban kívánunk élni, bűneiktől pediglen pont keresztényi szeretetünk által kívánjuk őket megszabadítani, mivel nem magával a személlyel van gond, hanem a bűnével. Ha pedig egy ember bűnös, akkor minden erőnkkel és lehetőségünkkel segítenünk kell a harcát démonai legyőzésében, továbbá meg kell akadályoznunk, hogy másokra is kiterjessze álnokságait. Ebből következik, hogy az erőszakos LMBTQP propagandának minden erőnkkel gátat kell szabnunk, annak térnyerését meg kell akadályoznunk! Többször hangzik el az a felvetés, hogy több egyházi személy és gyülekezet is elismeri a családhoz való jogukat, viszont azok, akik ezen az állásponton vannak, súlyos eltévelyedésben szenvednek, és elöljáróik feladata lenne ezen botrányos megnyilvánulásaik, és azok gyökerének kivizsgálása.

Az érzelmi zsarolást a gyerekfaktor kihasználásával vitték a csúcspontra, ugyanis több lényegi kérdésre, amelyre elvárható lenne, hogy valamilyen érdemleges válasszal szolgáljanak, csak ez hangzik el: “Az én gyerekemnek is meglegyen a lehetősége úgy, mint minden más gyereknek”. Tehát szilárd érveket nem hallhatunk (semmiből nehéz is lenne bármit kihozni), csak a gyermek mögé bújnak, és az ő helyzetét kívánják kihasználni. A meggyőzést azzal próbálják folytatni, hogy nem jelentkeznek csak azért problémák egy gyereknél, mert “szivárvány családban” nő fel, szerintük ennek ellenkezőjére semmilyen példa sincsen. Ezennel szeretnénk figyelmükbe ajánlani egy 2015-ben (!) készült tanulmányt, és egy 2018-as konferenciát, melyek bizonyítják, hogy a homoszexuális közegben nevelkedő gyerekeknek kétszer annyi érzelmi problémája van, továbbá rosszabbul is teljesítenek, mint a normális családban felnövő társaik. Tehát ahogyan láthatjuk, konkrétan emberkísérletet folytatnak az LMBTQP képviselői… Ki tudja, mi lesz az általuk “felnevelt” gyermekekből. Ellenben arról is van már tanulmány, hogy az érzékenyített fiataloknál jelentős mértékben alakul ki a nemi identitással kapcsolatos zavar, konkrétan homoszexuálissá válhatnak. Ez nem(csak) egy veleszületett jelenség, hanem tanulható és szerezhető viselkedési minta is! A témáról bővebben ITT írtunk.

“Nemzeti” és “homofób” kormányunk 10 éves kudarcának tudhatjuk be azt, hogy míg a konzervatív értékek felvállalása miatt tanárokat, diákokat, hallgatókat és egyetemi oktatókat ér hátrányos megkülönböztetés, atrocitás, addig a kisfilmben felszólal egy bölcsődei dolgozó, egy tanár, és az MTA egyik pszichológusa is. A csecsemő- és kisgyermeknevelő Rózsa Krisztina nemcsak gyermekekkel foglalkozik, hanem szülőket és szakembereket is érzékenyít. Valóban azt akarjuk, hogy ilyen szélsőséges és létrontó eszmék által fertőzöttek “neveljék” gyermekeinket?

A Citizen Go petíciót indított az ügyben, hogy az RTL Klub korlátozza ezen propagandaanyagok megjelenését, továbbá ameddig ez nem következik be, bojkottra szólítják fel az embereket a csatornával kapcsolatban. Ahogyan fogalmaztak: “Az RTL Klub ezzel a lépésével megosztottságot hoz a szent ünnepkörbe, megzavarja a társadalmat, a családokat és a gyermekeket, akik a karácsonyi szünetben sajnos valószínűleg több időt fognak a tévé előtt tölteni.(…) Senkinek sincs joga gyerekhez, hanem a gyermekeknek van joguk anyához és apához, hiszen ez a természet rendje. A gyermekek számára a legbiztonságosabb szerető anya és apa mellett felnőni. Sajnos tökéletlen világunkban ez nem mindig valósul meg, ez viszont nem jelenti azt, hogy jogunk lenne megfosztani a gyermekeket attól, hogy miután a vérszerinti szüleiket valami miatt elvesztik, az örökbefogadás útján szerető anyát és apát találjanak számukra.” A petíció itt írható alá. A Citizen Go csapata korhatáros megjelölést helyezi ki célul az LMBTQP propagandához köthető tartalmakkal kapcsolatban, azonban véleményünk szerint ez nem elég, a teljes tiltást kell követelnünk. Attól, hogy a Meseország mindenkié könyv 18-as karikát kapna, az elborult elméjű “szülők” továbbra is olvasnának belőle gyermekeiknek. Egyetlen megoldás van erre az égető problémára: a teljes tiltás.

Istennel azonban nem csak ez a propagandafilm próbál takarózni, hanem a magát tudományos kutatóintézetként aposztrofáló, valójában balliberális nézeteket hirdető Political Capital is együttműködött az LMBTQP-lobbi zászlóshajójával, a Háttér Társasággal. Videójuk a következő felszólítással kezdődik: “Ha szeretjük egymást Isten lakik bennünk, és az ő szeretete lett teljessé bennünk”. Ahogyan fentebb már rámutattunk, sem a kereszténységen, sem másik tradicionális valláson belül nem fér meg a homoszexualitás.

(Citizen Go, Humenonline.hu és Mandiner.hu nyomán SzKR)

Egy harcos gondolatai az LMBTQP-lobbiról és a liberális “meseországról”