Kereszténygyalázás Lengyelországban – Migránsként ábrázolt Szent Család és anarchista ostya

Lengyelországban egyre súlyosabb keresztényellenes cselekményeket követnek el az anarchisták. A Krisztus hívőket folyamatos atrocitások érik a szélsőbaloldalról. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Északi testvéreinknél karácsonyi hagyomány, hogy szenteste egy ostyát adnak körbe a családi vacsoránál, és abból mindenki letör egy darabot, majd jókívánságai után továbbadja a következő családtagnak. Az abortuszpártiak ezt a hagyományt gúnyolták ki azzal, hogy egy varsói kávézó az abortuszpárti tüntetők villám formájú jelével ellátott karácsonyi ostyákat kezdett el árulni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Zygmunt Miłoszewski (@zygmuntmiloszewski) által megosztott bejegyzés

A nemzetközi migránsnapot a Szent Család fotójával ábrázolt poszttal “köszöntötte” a Lengyelországban 10 százalékos támogatottságú Wiesna (Tavasz) párt, mondván: „Ne felejtsd el utálni a migránsokat, amikor egy közel-keleti család történetét ünnepled, amely külföldön keresett menedéket.” Ugyanakkor két dologról is “megfeledkeztek”: először is Jézus Krisztus urunk nem sorolható egyetlen rasszhoz és néphez sem, mivel isteni személyénél fogva rasszfeletti. Másodszor az Isten fia össze sem hasonlítható az Európába áramló ateista, materialista, áliszlám bevándorló tömegekkel. József családját Isten parancsára menekítette Egyiptom földjére:

Azután, hogy elmentek, megjelent Józsefnek álmában az Úr angyala, s ezt mondta neki: „Kelj föl, fogd a gyermeket és anyját, menekülj Egyiptomba, s maradj ott, amíg nem szólok, mert Heródes keresi a gyermeket, meg akarja ölni.” Fölkelt, s még akkor éjszaka fogta a gyermeket és anyját, és elmenekült Egyiptomba. Ott maradt Heródes haláláig. Így beteljesedett, amit a próféta szavával mondott az Úr: „Egyiptomból hívtam az én fiamat.” (Mt 2,13-15)

Az antifasiszták ismételten meggyalázták Szent II. János Pál pápa szobrát, kezét vörösre festették. Az üzenet nem egyértelmű, ugyanis ellentétben az abortuszt elvégzőkkel a szentatya soha nem mocskolta be kezét, kiváltképpen nem egy kisgyermek vérével.

Harcuk folytatásáért a Sátán szolgáival szemben lengyel testvéreinket az Evangélium szavaival buzdítjuk:

Ha engem üldöztek, titeket is üldözni fognak, ha az én igémet megtartották, a tieteket is meg fogják tartani. De mindezt az én nevemért teszik veletek, mert nem ismerik azt, aki elküldött engem. Ha nem jöttem volna, és nem szóltam volna hozzájuk, nem volna bűnük, most azonban nincs mentségük bűneikre. Aki engem gyűlöl, gyűlöli az én Atyámat is. Ha nem tettem volna közöttük olyan cselekedeteket, amilyeneket senki más nem tett, nem volna bűnük; most azonban látták azokat, és mégis meggyűlöltek engem és az én Atyámat is. De be kell teljesednie annak az igének, amely meg van írva az ő törvényükben: Gyűlölnek engem, ok nélkül.” „Amikor eljön a Pártfogó, akit én küldök nektek az Atyától, az igazság Lelke, aki az Atyától származik, az tesz majd bizonyságot énrólam; de ti is bizonyságot tesztek, mert kezdettől fogva velem vagytok.” (Jn 15,20-27)

(V4NA és 888.hu nyomán SzKR)

Antifasiszták támadtak Lengyelországban a templomokra

Új Bábel felé – Duo Gladii