Izrael felvásárolta Marokkót

Lassan az egész Közel-Keletet és Észak-Afrikát megveszi kilóra Izrael, az elmúlt négy hónapban az Egyesült Arab Emírségek, Bahrein és Szudán után Marokkó a negyedik arab ország, amely végleg elismeri Izrael létét, és “rendezi” kapcsolatait az országgal. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A megállapodásra azután került sor, hogy Donald Trump kijelentette, mivel 1777-ben Marokkó volt az első ország, amely független államként ismerte el az Egyesült Államokat, viszonzásként most nekik kell Marokkó fennhatóságát Nyugat-Szahara fölött. Egészen eddig Nyugat-Szahara önrendelkezési jogát hangoztatták, tehát láthatjuk, hogy hatalmi érdekek húzódtak a mostani megállapodás hátterében. Holmi gazdasági előnyök miatt (a térség bővelkedik foszfátban és halban) Marokkó is az árulók sorába lépett.

A cionisták természetesen ujjonganak az újabb győzelem láttán. Jared Kushner, az amerikai elnök veje és tanácsadója így fogalmazott:

“Ez jelentős lépés az izraeli és marokkói emberek számára. Tovább növeli Izrael biztonságát, miközben lehetőségeket teremt Marokkó és Izrael számára, hogy elmélyítsék gazdasági kapcsolataikat és javítsák népeik jólétét.”

Amerika nagyhatalmi helyzetét kihasználva gazdasági és politikai nyomásgyakorlással egyre több államot hajt be Izrael saját “fennhatósága” alá, így a cionista törekvésnek ellenállók létszáma rohamosan csökken. Fizikai valójában ugyan nem valósult meg Nagy-Izrael, ugyanakkor a lassan hűbéri függésbe hajtott államok által egy sokkal nagyobb gépezet jöhet létre.

(Orientalista.hu és 444.hu nyomán SzKR)

Izrael lobbijának hatására újabb két európai ország nyilvánította terrorszervetté a Hezbollahot

Izrael, a világ legerőszakosabb és legtörvénytelenebb állama