Előállították, majd ki is engedték Gődény Györgyöt – de miért most?!

Már kezdtük azt hinni, hogy valakiknek mindent szabad egy minősített helyzetben. A kétes hírű, cionista, 150 millióval megpattanó, kamupártos Gődény György a járványügyi helyzet elejétől kezdve nyíltan szembeszáll minden hatályos rendelkezéssel és beleáll minden vírussal kapcsolatos, hivatalos információba, mindezt egy minősített helyzetben. Mivel elég szorgalmas és mindent megkérdőjelez, így valóban mond igazságokat is, de olyan orbitális baromságokkal is előrukkol, miszerint oxigénhiányt okoz a maszkviselés (festők, műtősök, akik eddig is több órán keresztül viseltek maszkot, mindegyikük oxigényhiányos lenne?!). 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Ma délelőtt bombaként robbant a hír, hogy házkutatás után előállították Gődény Görgyöt. Arról már kevesebb helyen számoltak be, hogy egy gyors kihallgatás után ki is engedték. Rémhírterjesztés a gyanú. Az tényleg groteszk, hogy egyik nap kap egy írásos kérdést a legfőbb ügyész, majd azt feljelentésként értelmezi (miközben számos esetben formai okokra hivatkozva utasítanak el feljelentéseket komolyabb ügyekben is), másnap pedig megy is a rendőrség. Valahogy a cigánybűnözőket, komoly bűnözőket nem szoktak ilyen gyorsan összeszedni semmilyen panaszra. Gődény Györgyből viszont kiválóan csinálnak hőst és véleményvezért – hogy tudatosan, vagy véletlenül, azt nem tudjuk persze. A kamupártjával felvett, majd eltüntetett 150 milliós tétel ügyében valamiért nincs nyomozás és kihallgatás. Véleményünk szerint az fontosabb lenne, mint ez a mostani helyzet.

Gődény György kétségkívül ír és mond jókat is a járványhelyzettel kapcsolatosan. Például a társadalmi elidegenedéstől, a digitális diktatúra kialakulásáról és egyebekről. Csak éppen az a bökkenő, hogy ezek a jelenségek akkor is léteztek és épültek gőzerővel, amikor ő éppen járhatott gyúrni és fogytak rendesen az edzőtermekben az általa kotyvasztott Nutriversum termékcsalád tápkiegészítői. Akkor nem volt probléma az elidegenedés, meg az egyéb társadalmi problémák. Akkor neki éppen a legnagyobb problémája a cionizmus megélésének kérdései voltak (lásd a kapcsolódó cikkünket).

A legnagyobb gondunk Gődénnyel, hogy nem hiteles (nem úgy, ahogy például Dr. Pócs Alfréd, vagy Tamasi doktor), és messziről ordít, hogy a milliós megtekintettségű videókért foglalkozik a témával,  ő ebből karriert épít magának! Nyilván a hatósági vegzálást is beleszámította, hiszen várható volt, hogy előbb-utóbb lesz ellene eljárás. De ügyes marketinges, ezért ezt is jól fogja kommunikálni. Lesz társadalmi támogatottsága, úgyhogy nem csodálkoznánk, ha ’22-ben is találkoznánk vele a választásokon, és felszippantaná a járványügyi intézkedésekkel szembehelyezkedő szavazókat az egyesült balliberális tömb elől… Hogy ez kinek jó? Ki rendelte meg tőle az előző kamupártot? Ki hagyja futni a 150 millióval?

Egyébként meg valóban vannak túlzások és értelmetlenségek a járványügyi intézkedések között. Valóban aggályos a vakcinák gyors kifejlesztése, a fejlesztő cégek között pedig bőven van kétes hírű (erről készülünk nagyobb háttéranyaggal). Valóban lehet nagyobb a füstje, mint a lángja a járványnak, és az is biztos, hogy egyes háttérerők kihasználják ezt a helyzetet bizonyos sötét céljaik eléréséhez. Mindezt vizsgálni kell és figyelmesen kell olvasni a híreket, sőt, akár hangot is lehet és kell is neki adni! Azonban nem mindegy, hogy valaki szellemi törekvőként szemlélődik és dönt bizonyos kérdésekben (például beoltatja-e magát, mit hisz el stb.), majd felelősen erről oszt meg gondolatokat, vagy egy füves hippi lázadóként teli pofával szidja a rendszert az ő szabadságjogainak megsérülése miatt.

Ajánljuk a Neokohnnal készült interjút vele, amiben a zsidóságáról értekezik:

Kicsoda is Gődény György, akinek isszátok a szavait járvány ügyekben?!

(Szent Korona Rádió)