Keresztényeket gyalázott a Momentum “politikusa”

Egy 9 ezer tagot számláló Facebook-csoportban tette közzé Buzinkay György a mémet, amely súlyosan sérti a hitükhöz ragaszkodó és azt megélő keresztényeket. 

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

A Szájer ügy kapcsán szerkesztette a képet, tehát az több szempontból is sértő. Elsősörban összemossa a valódi kereszténységet a Fidesz több tagja által gyakorolt kirakat kereszténységgel. Továbbá ha belegondolunk, hogy milyen mértékű felháborodást vált ki folyamatosan a Momentumból és lényegében az egész szivárvány koalícióból, amikor az erőltetett és túlzott LMBTQP propagandát kritika éri, arra hivatkozva, hogy mindenkit megilletnek a szabadságjogok, és tartozzon bárki bármilyen identitáshoz, azt nem szabad kirekeszteni, akkor elvárnánk, hogy a keresztényeket se gyalázzák egy álkeresztény tette miatt. Ez a jövő vár ránk, ha hatalomra jutnak: LMBTQP propaganda és kereszténygyalázás minden mennyiségben.


Ugyanakkor feltehetjük a kérdést, hogy milyen alapon kritizálja a Momentum a Szájerhez hasonlókat. Nekik nem pont azt kéne szajkózni, hogy szegény ember azért kényszerült ilyen tettre, mert a Fidesz elnyomatta vele az érzelmeit és azt nem tudta feldolgozni?

(Szent Korona Rádió) 

Jobboldali tanulságok levonása – Bayer magyarázkodása, a Szájer-ügy és a thaiföldi kisfiúkkal fajtalankodó “harcostárs” története