Szájer szánalmas mentegetése – Ha ezt a videót a Fidesz csináltatta, akkor nagy a baj…

Napok óta kering az internet “narancsos” szegletében egy videó, amiben hőst csinálnak a buziorgiáról szánalmas körülmények között menekülő Szájer Józsefből… Nem hiszünk a szemünknek, de igaz. Gyakorlatilag a tényeket is cáfolja a videó, például “politikai fogadásnak” és “rendezvénynek” titulálva a szodomita orgiát.  Annál több Soros van benne természetesen.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Először azt hittük, hogy ez egy viccvideó, és lejárató szándékkal csinálták nemcsak ezt a videót, hanem a végtelenül primitív “Soros elhárító központ” nevű facebook-oldalt is, hogy kifigurázzák a kormány, 1 bites kommunikációját. Azonban olyan szintű aktivitást mutat a felület, hogy kétség nem fér hozzá, hogy ebbe valakik pénzt öltek. Napi több, fideszes videó, felépített kommunikációs panelekkel. Ezt nem egy unatkozó, elborult agyú, viktoriánus (Fidesz-vallású) nyugdíjas szerkeszti, aki elveszítette a pártpolitika mámorában az összes realitásérzékét, hanem ez is a kormányzati kommunikáció része. Nagy a baj a Fidesznél, hogy ilyen minőségű kommunikációra pénzt áldoznak, és azt hiszik, hogy ettől nem ássák magukat még mélyebbre.

Mi a gond ezzel? Mentik a menthetetlent. Hülyének néznek minket (a videó terjedési sebességéből ítélve, van akit könnyen lehet is). Hőst próbálnak csinálni abból az emberből, aki legtöbbet ártott az elmúlt időszakban nemcsak a Fidesz megítélésének, hanem az egész “polgári, konzervatív, keresztény” mítosznak. Végső soron lejáratta Magyarországot. Egész Európa rajtunk nevet. Ha pedig valóban titkosszolgálati akció áldozata lett (amire valóban van sansz), ő akkor sem hős, nem jöhet haza “felemelt fővel”, és pláne nem sajnálandó személy. Pontosan tudta, hogy milyen beosztásban van. Tudta, hogy mekkora a felelőssége. Tudta, hogy mit kellene képviselnie, de mégsem úgy él. Egy becsületes ember már akkor lemondott volna, amikor a Fidesz elkezdett vérliberálisból hazafivá válni, mert tudta, hogy ő maradt egy vadliberális pederaszta. Hogy nem így történt, annak vagy az az oka, hogy Szájer becstelen, hazug politikus, vagy pontosan tudta, hogy a Fidesz jobboldalisága csak retorikai fogás (hiszen tudták nyilván, hogy milyen is ő, mégsem léptettek le). Az is lehet, hogy mind a kettő egyszerre igaz: Szájer is hazug, de a Fidesz is csak retorikában jobboldali. A Szájer-ügy után már könnyen elképzelhető, hogy 2022-ben tényleg bukik a Fidesz és jön a balliberális kormányzás. Történelmi lehetőségével nem élt, hanem csak visszaélt a Fidesz, amiért Isten megbünteti őket. És Magyarországot is.

Jó szörnyűlködést az alábbi videóhoz. Öveket bekapcsolni:

(Szent Korona Rádió)

Meztelenül, véres kézzel, ereszcsatornán ereszkedve, droggal teli táskával menekült Szájer a buziorgiáról