Meztelenül, véres kézzel, ereszcsatornán ereszkedve, droggal teli táskával menekült Szájer a buziorgiáról

A belga lapok lehozták, hogy felszámoltak egy olyan “gang bang partit”, ahol szinte csak férfiak voltak. A helyszínen volt egy magyarországi EP-képviselő is, aki azóta lemondott… Milyen érdekes egybeesés, hogy hirtelen Szájer József, a fidesz EP-képviselője lemondott. Az még gusztustalanabbá teszi az ügyet és rávilágít az LMBTQP-lobbi működésére, hogy ő volt az utolsó kapocs a Néppárt felé, állítólag ő intézte, hogy a Fideszt ne rúgják ki. A cikkünk folyamatosan a cikk alján frissül időrendben. Humorbonbonokkal fűszereztük a frissítéseket.

Ne maradj le a híreinkről! Cenzúramentes felületek:
A Szent Korona Rádió Telegram-csatornája >>>
A Szent Korona Rádió HunDub oldala >>>
Csatlakozz!

Az ügy részletei

Az Európai Parlament egyik képviselője is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a járvány miatt érvényben lévő korlátozások miatt a rendőrség oszlatott fel – írta két belgiumi újság, a DHNET és a HLN. A legolvasottabb belga lap, HLN videója szerint a képviselő magyar lehetett, az információt azonban nem erősítették meg hivatalosan. A HLN a cikkük megjelenése után azt írta, hogy a Fidesz EP-képviselőjéről van szó.

A lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartottak gang bang bulit. A rendezvényen helyi lapok információi szerint 25-en vettek részt, főként férfiak. A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt, amin ráadásul

részt vett az Európai Parlament egyik magyar képviselője is, aki ezután lemondott.

A rendőrök drogot is találtak a helyszínen – írta az eseményt felderítő lap, a DH NET. A partin a cikk szerint több diplomata és egy európai parlamenti képviselő is jelen volt. A résztvevőket bevitték kihallgatásra, az EP-képviselőt azonban mentelmi jogára hivatkozva nem. Az egyik képviselő állítólag az ereszen keresztül megpróbált elmenekülni, azonban elfogta egy másik rendőri alakulat – írta a DH NET. (Ő is Szájer lehetett?!)

Az eseményt a járványszabályok megszegőire vadászó átlagos rendőri alakulat buktatta le; a bulit rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése ellentmond a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedésekkel. Érdekesség, hogy a partinak helyet adó klub egy utcában van a helyi rendőrőrssel.

A pénteki buli után két nappal, múlt vasárnap mondott le Szájer József, a Fidesz EP-képviselője.

Az ügyben megkereste a Telex a kormánypárti EP-delegáció sajtósait, az Európai Néppárt EP sajtóirodáját, tőlük egyelőre nem kaptak választ. Kérdésükre a belga ügyészség azt írta, hogy délután adnak majd közleményt az ügyben.

Az Európai Parlament sajtóosztálya azt írta, hogy nincs megerősített információjuk az ügyben. Hozzátették: az EP-képviselők magatartására vonatkozó normák a munkahelyi viselkedésre és nem a politikusok magánéletére vonatkoznak. Ezzel kapcsolatos szankciókat pedig nem az EP, hanem az illetékes hatóságok hozhatnak, amennyiben megállapítják annak szükségességét.

Korábban amúgy Ungár Klára “melegezte” le Szájer Józsefet, azóta is, és korábban terjedt a fideszes homoszexualitásáról a pletyka. A fő gond azzal van, hogy ő a jelek szerint nem tartotta ezt a “négy fal” között…

Házibuli és “nem az enyém az extasy”

Mosakodó közleményben reagált Szájer József azokra a sajtóinformációkra, amelyek arról számoltak be, hogy egy – azóta már lemondott – magyar európai parlamenti képviselő is részt vett azon a brüsszeli szexpartin, amit a rendőrség oszlatott fel. Sajtóhírek szerint a politikus állítólag az ereszen keresztül próbált menekülni.

„A belga sajtóban ma megjelent egy újsághír egy pénteki brüsszeli házibuliról, amelyen jelen voltam. A rendőrségi igazoltatás után jeleztem, hogy képviselő vagyok, mert igazolvány nem volt nálam, a rendőrség az eljárást lefolytatta, szóbeli figyelmeztetésben részesítettek, majd hazavittek.

Kábítószert nem fogyasztottam, a rendőrségnek helyben felajánlottam, hogy készüljön hivatalos teszt, de ezt nem tették. A rendőrség szerint extasy tablettát találtak. Az nem az enyém, arról hogy ki és miképp helyezte el nincs tudomásom. A rendőrségnek erről nyilatkozatot tettem.

Sajnálom, hogy megsértettem a gyülekezésre vonatkozó szabályokat, ez felelőtlenség volt részemről, az ezért járó szankciókat vállalom.”

Buzibárban volt a gangbang, azaz egy “házibuli” részletei

A belga lapok szerint péntek este egy bár első emeletén tartották a csoportszexbulit. A HLN szerkesztőségének külön is megerősítették, hogy a rendezvény egy szexparti volt. A felvételek alapján valószínűsíthető, hogy az orgia helyszíne a Le Detour nevű buzibár volt, ami egyébként 30 méterre van a brüsszeli városházától. A résztvevőket bevitték kihallgatásra, az EP-képviselőt azonban mentelmi jogára hivatkozva nem. Az eseményt a járványszabályok megszegőire vadászó átlagos rendőri alakulat buktatta le; a bulit a rendőrség azért oszlatta fel, mert megszervezése szembemegy a Belgiumban életben lévő járványügyi intézkedésekkel. Érdekesség, hogy a partinak helyet adó klub egy utcában van a helyi rendőrőrkapitánysággal, így a hatóságoknak nem volt igazán nehéz dolguk rajtaütni az eseményen.

Magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia – Fidesz-módra

A Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportja az MTI-hez eljuttatott közleményben Szájer vasárnapi lemondása után azt írta: szomorúan fogadták a politikus döntését. Mi, a Fidesz–KDNP európai parlamenti képviselőcsoportjának tagjai a magunk és a teljes politikai közösségünk nevében köszönetet mondunk Szájer Józsefnek, akinek döntő szerepe volt abban, hogy a magyar polgári konzervativizmus és kereszténydemokrácia elfoglalhassa az őt megillető helyet az európai politikai színtéren. Azt is írták, hogy Szájer József politikai hitvallása, Magyarország szuverenitásának és a magyar polgárok érdekeinek megalkuvás nélküli képviselete olyan értékek, amelyek a továbbiakban is képviselőcsoport alapelveiként szolgálnak.

Egyre morbidabb: Meztelenül, véres kézzel (?), ereszcsatornán ereszkedve, droggal teli táskával menekült

Drogot találtak annak a J. S.-nek a hátizsákjában, aki a brüsszeli orgia helyszínéről menekült – áll abban a közleményben, amelyet a brüsszeli ügyészség juttatott  el a Euronewshoz. A J. S. monogram a Fidesz európai parlamenti képviselőjét, Szájer Józsefet jelenti.

Brüsszeli ügyészségi közlések szerint J. S. az ereszcsatornán leereszkedve, vérben úszó kézzel menekült az orgia helyszínéről, egy járókelő riasztotta miatta a rendőröket. Nem voltak nála a személyi okmányai, hazakísérték, ahol igazolta diplomata-útlevéllel igazolta magát. Kábítószerrel való visszaélés, a járványügyi szabályok megszegése miatt eljárást indítottak ellene. Az ügyben  20 ember ellen indult eljárás.

Szájer teljesítménye 59 évesen is kiváló! Olvasónk humoros véleménye

Mondani lehet akármit róla, de próbáljon valaki bedrogozva, szó szerint beba…va, meztelenül, vazelinos kézzel kapaszkodni az ereszcsatornán egy kábszerrel teli táskával,  és ha sikerült szóljon! Na ugye… A teljesítményeket értékelni kell 🙂

A balliberális média hallgatása

Összegzés a balliberális hozzáállásáról. A “főleg férfiakról” kiderült közben, hogy mind a 25 férfi volt. A “házibuli” helyszínéről, a bárról kiderült, hogy buzibár volt. Erről a balliberális sajtó hallgat. Persze, hogy hallgatnak, hiszen, ha következetesek akarnának lenni a momentumosok, DK-sok stb., akkor ki kellene állni a szegény meghurcolt és elnyomott, “szexuális kisebbséghez” tartozó Szájer mellett…

A Hírcsárda humoroldal Brüsszelt támadja!!!44négy

Szájer József hívő keresztény, alaptörvényalkotó, családos politikusként ment ki, és vérző kezű, ereszen lógó narkós b.zit csináltak belőle. Ezt tudja Brüsszel. Ők akarnak minket jogállamiságról kioktatni, miközben nálunk látnak a magyar ember ereszen lógó meztelen embereket? Nem látnak. Látnak narkós melegorgiákat? Nem látnak. Ilyen csak Brüsszelben van! A magyar ember jachton kúr és nőket.

Néhány mém

(Telex, kuruc.info nyomán Szent Korona Rádió)