Így gyalázza meg egy olasz-német, férfi-nő a huszáregyenruhát

Nemzetünk egyik jelképét gyalázza meg éppen egy “divatdiktátor”, médiaceleb, meghatározhatatlan nemű véglény. Mint kiderül, külön trend a huszáregyenruhánk és a magyar népviselet meggyalázása a divatiparban. A legdurvább, hogy ennek örülni kellene, legalábbis az Index Velvet rovata szerint. A huszáregyesületek, hagyományőrzők tiltakozása hol marad?!

Így ír a Velvet a gyalázatról, a magyar múltunk megalázásáról:

“Riccardo Simonetti egy 27 éves, olasz felmenőkkel rendelkező, de Németországban született híresség, akit a hazájában színészként, műsorvezetőként, illetve médiaszemélyiségként ismernek. A Getty egyik fotósa a napokban éppen a berlini utcai divatot kívánta megörökíteni, és úgy döntött csinál egy-két képet Simonettiről, amint peckesen közlekedik a német fővárosban.

Haha, sujtásos dolmányban szexiznek a macsó párizsi modellek

A fiatalember éppen az egyik kedvenc zakóját viselte, ilyen zubbonyokat egy 2017-es divatbemutatón láttunk nagy számban, elmerengve azon, hogy a magyar népviselet, illetve a huszáregyenruha motívumait véljük felfedezni ezeken a darabokon. Nos, Simonetti is kitette a fotót az Instagramjára, de erről ez az olasz-német-magyar páneurópai pillanatról valami egészen más jutott eszébe az ottani kommentelőknek: a többség Háry János helyett Michael Jacksonra asszociált a kép láttán.

Hát Jacko vagy nem Jacko, nálunk mindenesetre most ez lett a nap képe, alább megnézheti jó nagy méretben.” – Örömködik a hagyományellenes, szélsőliberális, celebk.rvákat futtató Velvet.

(Velvet nyomán Szent Korona Rádió)