Közös kiállás a balliberálisok által megfenyegetett Budaházy Edda, Dúró Dóra és Schittl Eszter mellett (frissítve)

Hazafias szervezetek közös közleményben állnak ki a normalitást képviselők mellett, akiket számos támadás és fenyegetés ért az elmúlt időszakban. Üzenik, hogy velük szemben keménykedjenek a balliberálisok, ne nőknek üzengessenek. Betyársereg, HVIM és Légió Hungária közös közleménye alább. Frissítés: csatlakozott a MÖM is.

Az elmúlt napokban komoly felzúdulást váltott ki a hír, miszerint olyan, gyermekek számára készült könyv került forgalomba Magyarországon, melyben a szexuális devianciát népszerűsítik. A felháborító esetre reagált többek közt Dúró Dóra is, aki tiltakozásul megsemmisítette az említett kiadvány egy példányát. Az erről készült videófelvétel közzététele óta folyamatosan, ezres nagyságrendben kapja a sértő, trágár üzeneteket és hozzászólásokat, életveszélyes fenyegetéseket. De nemcsak ő, hanem az ügyben szintén megszólaló Budaházy Edda és Schittl Eszter is az agresszív balliberálisok célkeresztjébe került. Utóbbi hölgy ráadásul mindössze annyit tett, hogy vette a bátorságot, és aláírásgyűjtésbe kezdett az efféle kiadványok terjesztése ellen, amiért aztán a tolerancia bajnokai egyenesen a halálát kívánták, és családtagjai bántalmazását helyezték kilátásba.
Mindezek miatt a Betyársereg, a Hatvannégy Vármegye Ifjúsági Mozgalom és a Légió Hungária úgy határozott, hogy közösen állnak ki a három hölgy, Budaházy Edda, Dúró Dóra és Schittl Eszter mellett, és azt üzenik mindazoknak, akik négygyermekes magyar családanyákat akarnak meglincselni, hogy jól gondolják meg, mielőtt ilyesmire vetemednének, mert edzett, fehér, heteroszexuális férfiakkal fogják szembetalálni magukat.
Frissítés: A MÖM is kiáll a szélsőséges liberálisok által életveszélyesen megfenyegetett Dúró Dóra, Budaházy Edda és Schittl Eszter mellett!
A Magyar Önvédelmi Mozgalom is csatlakozik azokhoz a magyar hazafias szervezetekhez, amelyek közös közleményükben biztosították kiallásukról az életveszélyesen megfenyegetett Dúró Dórát, Budaházy Eddát és Schittl Esztert.
A hagyományos családmodell és a normalitás védelme a nemzeti megmaradásunk egyik legfontosabb alapértékét jelenti. Meggyőződésünk, hogy a szexuális deviancia ellen bátran fellépő édesanyák állnak az igazság oldalán a Magyar Önvédelmi Mozgalom pedig ebben a küzdelmükben ott áll mellettük!
MÖM hírszolgálat
 
(64 – Szent Korona Rádió)
Kapcsolódó: