Európai Uniós liberális diktatúra: ha nem vagy szivárványország pénz se jár

Az Európai Parlament egyik alelnöke, a volt német igazságügyi miniszter Katarina Barley nyilatkozta, hogy Magyarországtól és Lengyelországtól meg kell vonni az uniós támogatásokat, ugyanis ezzel garantálni lehetne, hogy e két ország teljes mértékig kövesse az “európai normát”.  A kijelentést nagy valószínűséggel az inkább Lengyelországban tapasztalható erősebb konzervativizmus, és LMBTQ ellenesség váltotta ki.  

Katarina Barley kiemelte, hogy

ebben a két tagállamban különösen súlyos a helyzet, a jogállami elvek megsértése nem egyedi, elszigetelt esetekre korlátozódik, hanem rendszerszerű.

A Deutschlandfunk hírportálján közölt összefoglaló szerint a Német Szociáldemokrata Párt (SPD) politikusa – a német szövetségi kormány korábbi igazságügyi minisztere – megerősítette az EP legnagyobb négy frakciójának bejelentéseit, amelyek szerint megakadályozzák a 2021-ben kezdődő hétéves ciklusra szóló EU-s költségvetés elfogadását, ha nem lesz megállapodás arról, hogy egyértelmű büntetőintézkedések járnak a jogállamiság megsértéséért.

Ha most feladjuk, akkor hét éven keresztül olyan viszonyok lesznek Európában, amelyeket nem akarunk, amelyeknek semmi közük nincs az EU értékeihez

– mondta az alelnök.

(Magyar Jelen nyomán Szent Korona Rádió) 

Lengyelország nyíltan szembeszáll az LMBTQP propagandával?

Kerecsen – Magyarország egyik legrégebbi íjászboltja és íjászlőtere
– A Szent Korona Rádió támogatója (X)